Follow:
Lifestyle

Wooninspiratie – Badkamer

wooninspiratiebadkamerNu mijn schoolcarrière bijna ten einde loopt begin ik steeds meer te dromen over een eigen stekje. Helaas zal dit nog niet voor meteen zijn, want ik moet eerst nog wat sparen. Dromen kan natuurlijk geen kwaad! Vandaag deel ik alvast enkele van mijn droombadkamers.

1Iets wat ik heel belangrijk vind in een badkamer is natuurlijk licht. Bij mij thuis heb ik een badkamer zonder ramen en hieraan erger ik mij dood. Als ik uit bad of de douche kom is het meteen een sauna en zijn de spiegels aangeslagen. Dit zorgt ervoor dat ik bijvoorbeeld minder graag in bad ga omdat ik het klam en ongezellig vind. En dit terwijl alle heerlijke bath boms naar mij zitten te staren. Dus in mijn toekomstig stulpje wil ik zeker voldoende daglicht in mijn badkamer.

24993633bc180f5513147f754f2205a1eAl dat natuurlijk licht is wel leuk, maar een goede verduistering is ook belangrijk. Je wilt toch niet dat de buren je zitten te begluren. Zo kan je kiezen voor verduisteringsgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, rolluiken, etc. Mijn voorkeur gaat uit naar rolgordijnen. Rolluiken vind ik dan weer totaal niet mooi. Bij VELUX kan je een heel arsenaal aan raam verduistering vinden.

3Het is je in de foto’s al opgevallen dat ik van strak en modern hou. Ik heb het liefst niet te veel poespas. Wel hou ik  bijvoorbeeld ook van een moderne badkamer met een oud element zoals een klassieker bad. De essentiële materialen voor mijn droombadkamer zijn: een bad, een (grote) glazen inloopdouche, veel natuurlijk licht, grote spiegel, mooie accessoires (maar niet te overdreven)  en mijn hele collectie aan bad – en doucheproducten.

4Wat mag niet ontbreken in jou droombadkamer? 

Bron foto’s

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Dit artikel bevat een samenwerking, maar heeft geen invloed gehad op mijn mening.

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Mooie inspiratie! Wij zijn momenteel thuis (bij mijn ouders) bezig met plannen voor het vernieuwen van de badkamer, maar het is zo moeilijk om tegels en dergelijke te kiezen! Ik vind licht ook belangrijk, in de badkamer van mijn vriend zijn er ook geen ramen maar wij hebben gelukkig wel een dakraam waar redelijk wat licht door naar binnen komt!

  3 oktober 2015 at 09:59
 • Reply Versatile Eva

  Echt droombadkamers dit! Ook al zal het nog enkele jaren duren voor ik mijn eigen stulpje heb, dromen mag altijd! (;

  3 oktober 2015 at 16:55
 • Reply Gina D.S.

  JA. Da komt al goe eh wanneer we samen gaan wonen! hahah 😛

  3 oktober 2015 at 17:15
 • Reply Saraya

  Oehhh…mooie badkamers inspiratie 🙂
  X

  3 oktober 2015 at 20:19
 • Reply Bibiane

  Heel mooie dingen bij! Wat ik vooral mis is een bad. Verder ben ik tevreden met mijn badkamer. Ja, ik had wel wat licht gewillen of een groter oppervlak. Maar al bij al is het een fijne badkamer 🙂

  3 oktober 2015 at 22:11
 • Reply Florentine

  Wauw! Dit zijn zeker droombadkamers.
  Erg mooi!!

  7 oktober 2015 at 20:33
 • Reply Charlotte

  Ik droom echt van een groot huis met grote kamers. Zowel mijn tante & nonkel, als mijn grootouders als wijzelf wonen in een herenhuis. We hebben dus ruime kamers en hoge plafonds, prachtig! Zeker voor een badkamer vind ik dat aangenaam, dat geeft wat meer rust als je een ontspannen bad wil nemen. De mooiste foto’s vind ik de eerste foto links, de tweede foto rechts en dan de vierde foto rechts. (VERLIEFD!)

  16 oktober 2015 at 18:35
 • Leave a Reply