Follow:
Varia

Winactie: verrassingspakket met o.a. MAC [ gesloten ]

winactie1jaarbloggenJoepie vandaag bestaat mijn blog één jaar en dat wil ik met jullie vieren. Om mijn lieve lezeressen te bedanken heb ik voor jullie een winactie. Wil je winnen doe dan zeker mee! 

De laatste tijd worden de MAC lippenstiften steeds populairder. Sinds ik in het bezit ben van mijn eerste beauty van MAC (Pink Plaid) ben ik verkocht. Ondertussen heb ik mijn collectie aangevuld met Faux  en Mehr en mijn verlanglijstje is maar aan het groeien.

Ik wil één van jullie blij maken met een MAC lipstick. Als winactie geef ik een verrassingspakket weg ter waarde van ongeveer 35 euro. Daarin zitten leuke spulletjes voor een me-time en natuurlijk een prachtige MAC lippenstift. Maar er is meer! Indien je de winactie wint mag je zelf kiezen welke lipstick je wilt.

Wat moet je doen?

♥ Volg mij op bloglovin en like het bericht.

♥ Like mijn facebookpagina

♥ Volg mij op instagram

♥ Achterlaten welke lippenstift je voorkeur heeft

♥ Een geldig e-mailadres achterlaten

Vergeet bij de comments zeker niet te vermelden wat je hebt gedaan of waar je mij al volgt!!

Wat mag je extra doen?

♥ De winactie delen via facebook (+1)

♥ Mij volgen op twitter (+1)

* Zowel lezeressen uit België en Nederland kunnen deelnemen. 

Deze winactie loopt tot vrijdag 31 juli t.e.m. 20 uur. De winnares krijgt een e-mail en heeft 3 dagen de tijd om te reageren. Indien ik geen reactie krijg kies ik een andere winnaar.

Iedereen alvast veel succes <3

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

55 Comments

 • Reply Mellavieee bestaat 1 jaar | Mellavieee

  […] heb ik voor jullie het heugelijke nieuws dat ik een winactie organiseer. Om deel te nemen klik hier. Ik hoop dat jullie het een toffe winactie […]

  22 juni 2015 at 06:20
 • Reply Lien Van De WOestynne

  Mellavie! Proficiat met de eerste blogverjaardag! Doe zo voort! Ik doe heel graag mee met deze winactie. Delipsticks van Mac zijn stuk voor stuk prachtig, maar helaas net iets boven mijn budget. Hopelijk mag ik er dankzij jou eentje uitproberen. ik ben vooral fan van de rode mac-tinten zoals de Mac red, please me of de costa chic. En nu duimen! Liefs lien

  22 juni 2015 at 08:50
  • Reply melissa

   Leuk dat je meedoet met de winactie! Zou je wel even kunnen zeggen welke stapjes je allemaal hebt ondernomen x

   22 juni 2015 at 10:06
   • Reply Lien Van De WOestynne

    Oei, was ik even vergeten. Ik volg je al een tijdje op facebook en bloglovin. Ik heb het artikel gesaved met een hartje én volg je nu ook op instagram!

    22 juni 2015 at 11:17
 • Reply Ina

  Wow, superleuke winactie!
  Ik heb alle verplichte stappen gedaan facebook (Ina Willems), instagram (ohsnapitsina) en bloglovin’ (ohsnapitsina of Ina Willems hmm). Ik volg je ook op twitter (Ina Willems). Ik kies zelf voor Relentlessly Red, ik heb dit kleurtje al een tijdje op het oog en het zou leuk zijn om deze toe te voegen! Gefeliciteerd met je blogverjaardag meid!

  22 juni 2015 at 10:16
 • Reply Lisanne

  Wat super leuk dat je blog 1 jaar bestaat! Gefeliciteerd! Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht gesaved, ik volg je op instagram en op Facebook. Wat een superleuke winacti! Ik zou heel graag mijn eerste MAC lipstick willen winnen! Mijn voorkeur gaat uit naar de kleuren Flat out fabulous, of een mooie donkerrode kleur. Nu maar duimen! Liefs, Lisanne

  22 juni 2015 at 10:42
 • Reply Gina D.S.

  Kei leuuuuuuk 😀 ik doe ook meeee! Ik volg u op bloglovin’, instagram & twitter (obvs) like your fb page en as for the colour of lipstick..you can surprise me! Nogmaals, happy birthday to your blog!

  22 juni 2015 at 11:29
 • Reply Sofie

  Erg fijne winactie, ik doe graag mee ! Ben al een poosje benieuwd naar de kleur ‘Diva’ 🙂

  22 juni 2015 at 14:38
 • Reply Eva

  Gefeliciteerd! Altijd leuk, zo een blog verjaardag 😀 ik doe heel graag mee en ga voor Relentlessly Red of Please Me! Heb alle verplichte stappen gedaan en volg je ook op Twitter 🙂 liefs, Eva (hernameiseva@hotmail.com)

  22 juni 2015 at 15:38
 • Reply Laurien Vanhees

  Gefelicieeeeerd met je 1jarige blog! 😉 Ik heb je gevolgd op bloglovin’ en je facebookpagina geliked. Op instagram volgde ik je al! Ik heb je ook op twitter gevolgd! Ik heb niet echt een favoriete mac, verras me! Ik heb momenteel de rebel en red by rihanna al, dus iets totaal anders zou zo tof zijn! Iets lichter, onschuldiger. Oké, hoera. en nu afwachten! Veel succes er nog mee!

  22 juni 2015 at 15:48
 • Reply Blog & beauty

  Op IG had ik je al gefeliciteerd, maar ook hier nog even officieel: gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag. Wat een mijlpaal heb je bereikt. Ik volgde je al op IG en nu ook Bloglovin. Straks zal ik de extra stapjes ook nog even doen. Ik wil dolgraag een Mac lipstick (wie niet), ik ga voor de kleur: Impassioned. Succes iedereen! Liefs blog & beauty (veenstra79@telfort.nl

  22 juni 2015 at 15:48
 • Reply Laurien Vanhees

  Oh mijn email is laurienvanhees@hotmail.com
  ik had hem in dat vakje hierboven gezet, maar dat verschijnt blijkbaar niet rechtstreeks bij het bericht!

  22 juni 2015 at 15:49
 • Reply Btissam

  Heej Melissa

  Ik scrolde door mijn instagram news feed en zag dat jij 1 jaar bestond ! Ik wil je feliciteren en je nog veel meer prettige blogjaren wensen ! Ik doe ook mee met de winactie en heb alle verplichte dingen gedaan en je winactie op Facebook gedeeld ❤️ Kusjes Btissam

  22 juni 2015 at 16:02
 • Reply Anita H.

  Voorkeur opgeven voor 1 favoriet is eigenlijk niet te doen; teveel mooie kleuren. Maar goed, ik kies dan voor Splurge.

  22 juni 2015 at 17:05
 • Reply Janneke schaap

  Aller eerst congrats! Ik heb een lang verlanglijstje maar niet echt het geld om wat aan teschaffen van Mac. #studentenleven
  Echter is mijn liefde voor lipsticks groot. Mijn voorkeur gaat uit aan “Velvet Teddy” of “diva”.
  Ik heb alle stappen gevolgd. Xoxo janneke (jannekeee_@live.nl

  22 juni 2015 at 18:11
 • Reply Mieke

  Wat leuk! allereerst gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! wat lief een leuke give-away. Ik ben groot MAC fan, heb er zelf nu 2 maar zou dolgraag een 3de beauty willen! Dit jaar helaas niet op vakantie dus hopelijk in eigen land beetje leuke dingen doen. Dan zou het leuk zijn om een nieuw kleurtje te kunnen dragen van de MAC collectie. Ik ga dan denk ik voor flat out fabulous. Ik volg je op insta, bloglovin en facebook. Liefs!

  22 juni 2015 at 18:18
 • Reply makeyoubeautiful21

  Wat een gave winactie.
  Wij doen zeker mee. We hebben alle stappen en extra stappen gedaan.
  Wij zouden heel graag de MAC Lipstick
  Pink Pearl Pop willen winnen.

  22 juni 2015 at 18:23
 • Reply Celine de kraker

  Gefeliciteerd! Ik heb alles geliked en gevolgd! Als ik win wil ik graag Diva van mac omdat ik nog niet zon kleurtje in mn verzameling heb!

  22 juni 2015 at 18:50
  • Reply Celine de kraker

   Aangezien ik diva al cadeau heb gekregen zou ik graag Twig aan mijn collectie toevoegen!!

   22 juli 2015 at 09:40
 • Reply Lieke Biemans

  Wauw proficiat met het 1 jarig bestaan van je blog! Ik ben zelf ook bezig met het opstarten van een blog en vind dat je het super leuk doet! Ik volg je via social media en heb alle stappen gevolgd! Ik ben echt verliefd op de lipsticks van MAC! Zou er zo graag eentje willen winnen! Mijn voorkeur gaat uit naar pink plaid, velvet teddy of Chatterbox!

  Ik ga heeeel hard duimen en wie weet! Wat zou dat leuk zijn zeg! Veel liefs, Lieke xxx

  22 juni 2015 at 19:05
  • Reply melissa

   Dankjewel! Oh wat leuk dat je ook gaat beginnen met bloggen. Alvast veel succes met het opstarten van je blog x

   22 juni 2015 at 21:10
 • Reply Come-Moda

  Leuke winactie!

  22 juni 2015 at 21:26
 • Reply Esmée

  Gefeliciteerd en Wat een geweldige winactie! ik doe graag mee voor de kleur Flamingo, lijkt me een geweldige kleur.
  Ik heb alles gedaan, ook de extra dingen.
  instagram: beautybyesmeex
  Bloglovin: Esmee lovesbeauty
  Facebook: esmee geel
  twitter: esmeetjeehx

  Succes iedereen! 🙂 Liefs, Esmée

  22 juni 2015 at 21:49
 • Reply Marianne

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!
  Ik doe mee!
  Ik volg je op bloglovin, fb instagram en twitter.
  (Marianne Pluim, klein_pluimpje, @alleenmezelf)

  Craving of russian red zou heel leuk zijn want die staan zowiezo op mijn wishlist

  22 juni 2015 at 21:49
 • Reply romy

  Happy Birthday mellavieeeblog !!
  ik volg je op bloglovin’ instagram, facebook en twitter ..
  gedeeld op facebook, twitter en bloglovin’ 🙂
  en wat betreft de kleur van de mac lipstick.. het is jou feestje dus elke kleur is welkom.
  You go girl
  xoxo

  22 juni 2015 at 21:54
 • Reply Jenny Vogelaar

  Woooowhhh,
  super de puper gefeliciteerd met het één jarig bestaan van je bloggie!!
  Ik weet niet of ik nog kans maak, aangezien er al super veel mensen gereageerd hebben.
  maar ik zou het super leuk vinden als ik deze win-actie zou winnen.
  Ik hou heel erg van pastel tinten dus dat zou de perfecte kleur zijn voor mijn lippenstif.
  Roze, paars, oranje! ik vind alles mooi
  Ik volg je op facebook, twitter en instagram. En ik heb je post ook nog op mijn facebook gedeeld.

  Ik hoop super erg dat ik kans maak op deze actie.

  xxx jenny

  22 juni 2015 at 22:08
 • Reply Saraya

  Wat een leuke winactie, ik volg je overal 🙂
  Ik doe graag mee & ik zou graag Flamingo willen toevoegen aan mijn Mac lipsticks stash 🙂
  X
  Callewaertsaraya@gmail.com

  22 juni 2015 at 22:52
 • Reply Hanna

  Ten eerste, gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog !
  Ten tweede, wauw! Wat een leuke win actie!
  Ik doe heel graag mee. Ik heb alle verplichte stAppen gedaan en volg je ook op Twitter.
  Ik heb net als jij faux en pink plaid in mijn bezit maar ik heb velvet teddy al een tijdje op het oog. Die zou ik heel graag winnen!

  Liefs van Hanna

  23 juni 2015 at 08:58
 • Reply Kiki sophie

  Hoihoi Melissa! Ik heb alle verplichte dingen gedaan, daarnaast heb ik je nog gevolgd op twitter. Ik hou van mac lipsticks! Ik wil er nog zo veel proberen!!! O.a. mehr en vegas volt (die laatste is volgens mij echt een mooi zomerkleurtje) zou ik graag willen proberen. Heel veel succes allemaal!

  23 juni 2015 at 12:56
 • Reply Florence

  Leuke winactie! Ik doe graag mee, de kleur Pink Plaid lijkt me erg mooi. Ik volg je via Facebook waar ik het gedeeld heb, Bloglovin’ waar ik het bericht likete, Instagram, Twitter. Liefs x

  23 juni 2015 at 14:07
 • Reply Ilsiee prins

  Prachtig!…Echt wat een waanzinnig leuke actie op je blog meid…! Ook ik maak natuurlijk heeeeel erg graag een kansje!! 😀 Super dat je dit georganiseerd voor de lezers van je blog..Zelf heb ik een KNAL rode lipstick van mac, hij leek zo leuk maar toch helaas iets TE ROOD…. Doe graag mee voor een leuke roze tint… Ik volg je op facebook en bloglovin hoor… Groetjes van ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

  23 juni 2015 at 15:15
 • Reply Sanne

  Omygossshhhh. Dit is letterlijk voor mij de 21ste kee dat ik mee doe aan een winactie waarbij je MAC lipstick kunt winnen en dit zal waarschijnlijk ook de 21ste keer zijn dat ik verlies. Uhg ik wil zo graag een keertje een MAC lipstick echt gewoon één keertje! Echt al mijn vriendinnen hebben iets van MAC. Ik was al helemaal blij met mijn MAC tester maar ja zij konden daar wel hard om lachen. Uhg zo lullig dat niet iedereen zoveel geld te besteden heeft. Ik ben ook nog druk op zoek naar een baantje maar ja op je 15 kan je alleen maar oppas worden of vakken vullen. En zelfs dat zit al vol! Echt als ik ooit zelf geld zou kunnen verdienen hoop ik toch een keertje een lipstick of wat dan ook te kunnen kopen. Ik zou het gewoon echt een keertje willen. Mijn moeder wilde het wel een keertje voor me kopen maar ik wilde dat weer niet want zij kan het beter besteden aan haar studie dan aan iets voor mij. Ik leef wel veder met mijn Essence lipstickjes. Mij maakt het niet eens uit welke ik krijg. Maar tja als ik toch moet kiezen dan kies ik voor Pink Blossom. Ik vond het heel erg moeilijk om een mooie kleur te kiezen want ik vind ze allemaal prachtig maar mijn oog viel toch op deze kleur.

  Oh ik heb trouwens alles gedaan behalve het bericht gedeeld. Dikke kus Sanne (realfashionlove@gmail.com)

  26 juni 2015 at 12:38
 • Reply Charlotte

  Hiep hiep, hoera! Een hele dikke proficiat met je blogverjaardag! Wat fijn dat je ons laat meevieren. Ik wil dan ook graag mijn kans wagen. Ik heb nog nooit make up van M.A.C. geprobeerd, dus ik heb totaal geen idee welke kleur ik het liefst zou winnen. Is er geen zacht koraalrood? Misschien kan jij me wel wat adviseren. 😉 Ik volg je al langer op de verschillende kanalen en zal dat in de toekomst ook zeker blijven doen. Op naar verjaardag nummer 2, zou ik zo zeggen!

  Liefs, Charlotte

  27 juni 2015 at 01:11
  • Reply Charlotte

   Hé Melanie, ik heb een leuke kleur ontdekt op de site van MAC, namelijk de See Sheer (lustre). Denk je dat deze iets voor mij zou zijn? Ik hoop dat ik win, hihi. Fingers crossed!!
   Veel liefs xxx

   5 juli 2015 at 21:30
   • Reply Charlotte

    Hoi, hier ben ik weer! Ik ben onlangs naar een MAC-store gaan kijken en vond daar de kleur Spirit. Wauw, wat prachtig! Deze wordt het. Die andere kleur die ik op de site gekozen had, vond ik niet meteen terug. Maar euh, die spirit is echt mijn kleur! Die wordt het, als ik win. 🙂

    Veel liefs, Charlotte xxx

    22 juli 2015 at 10:24
 • Reply zoë

  ik doe mee!
  ik zou het liefste een rode lippenstift kiezen 🙂
  volgende gedaan
  bloglovin en facebook (niet gedeeld); zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

  27 juni 2015 at 19:49
 • Reply Life As We Know It #13: Winactie, Pretty Little Liars en Pizza | Mellavieee

  […] ♥ Vorige week maandag bestond mijn blog 1 jaar. Om dit te vieren organiseer ik een winactie. Je kan een verrassingspakket winnen ter waarde van 35 euro. In het pakket zal een lipstick van MAC zitten, maar je mag zelf kiezen welke. Deelnemen kan hier. […]

  29 juni 2015 at 14:25
 • Reply Kirsty

  Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag! En wat een gave winactie zeg! Ik doe graag mee 🙂 Ik volgde je al op Bloglovin’, Instagram en Twitter en heb nu ook je Facebookpagina geliked en dit artikel op Bloglovin’ gesaved. Ik zou graag voor MAC Rebel gaan, dat lijkt mij een hele gave kleur!

  1 juli 2015 at 16:04
 • Reply Lise

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee 🙂 Ik heb alle verplichte stapjes gedaan en volg je ook op twitter! Ik doe graag mee voor de kleur ‘flamingo’, die vind ik echt super mooi 🙂

  2 juli 2015 at 13:51
 • Reply Laura

  Nog eens gefeliciteerd!
  Natuurlijk kan ik deze kans niet laten schieten.
  Chatterbox staat al zo lang op mijn wishlist, hopelijk kan jij dit waarmaken.

  Ik volg je op bloglovin, instagram, facebook en twitter. & Heb je berichtje geliked op bloglovin. (Laura aerts en Sincerely, me.)

  Heel veel liefs

  2 juli 2015 at 15:27
 • Reply Stephanie

  Proficiat met je blogverjaardag & Wat een mooie winactie! Tuurlijk doe ik mee en waag ik mijn kans! MAC heeft namelijk zo’n mooie lipsticks. Ik heb al de verplichte stappen uitgevoerd en ik volg je ook op twitter (gstephaniex).
  Als ik een lipstick zou mogen kiezen, zou het de ‘Fresh Moroccan’ zijn ! Een mooi apart kleurtje, dat op mijn wishlist staat!

  Liefs, Stephanie

  16 juli 2015 at 16:00
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Nog gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog! Ik wil wel graag kans maken op het verrassingspakket. Mijn voorkeur voor een kleur van MAC is Faux uiteraard. Verder volg ik je via BLoglovin’ en Instagram, je facebookpagina heb ik ook geliked en het artikel ook geliked op Bloglovin’.

  27 juli 2015 at 12:23
 • Reply Reminder Winactie | Mellavieee

  […] op een leuk verassingspakket waar je o.a. zelf een MAC lipstick mag kiezen. Wil je meedoen klik dan hier en aarzel niet om mee te […]

  30 juli 2015 at 12:27
 • Reply Jana

  Hoe kon ik deze winactie nu niet eerder hebben opgemerkt! Volg je blog al een langere tijd (bijna het volledige jaar geloof ik) en ik sta dan ook op de eerste rij om deel te nemen aan je winactie. Ik heb alle ‘verplichte’ stappen gedaan en volg je ook nog eens op twiter (Music_MyLifeXx) en welke lipstick ik nog aan mn collectie wil toevoegen, gho, welke niet? Ik denk dat ik nog wel een fel kleurtje kan gebruiken tussen al mn lipsticks, dus zou ik voor de roze Pink pigeon gaan.
  & Ohja, proficiat nog met je 1jarige blog birthday!
  Liefs, Jana

  30 juli 2015 at 13:36
 • Reply Marie

  Proficiat! Ik heb alles gedaan wat je moet doen en ik volg je als extra ook op twitter 🙂 Ik vind Faux een supermooie kleur!

  30 juli 2015 at 13:52
 • Reply Simone

  super, supertoffe winactie. Ik doe heel graag mee, want MAC faux staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje. die lipstick zou ik dan ook uitkiezen, ik heb alle stappen voltooid (simone_vissers op Instagram, lifeofsimonenl op Twitter, simone vissers op facebook) inclusief het volgen op Twitter! (de link naar je Instagram in dit artikeltje klopt trouwens niet!)

  30 juli 2015 at 14:53
  • Reply melissa

   Superleuk dat je meedoet! En bedankt voor het melden van de foute link. Ik ga het meteen even aanpassen x

   30 juli 2015 at 22:23
 • Reply Ellen

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Ik doe mee aan de winactie en ik volg je via twitter, instagram, bloglovin, Facebook (overal dus ;)). ik heb nog geen Mac lipstick, dus het zou een leuk zijn om via deze manier kennis te maken met de lipsticks waarover iedereen zo enthousiast is! De lipstick die op mijn verlanglijstje staat is Please Me

  30 juli 2015 at 15:07
 • Reply Marie-camille

  Proficiat met je blog! En super actie ook! Ik volg je via bloglovin, facebook en instagram! Een honeylove of velvet teddy van Mac zou zalig zijn! In elk geval nog veel succes met je blog, love to read more!

  30 juli 2015 at 16:07
 • Reply Ines

  Oh ik doe graag mee! Faux lijkt mij héél erg leuk om te winnen xx

  30 juli 2015 at 16:33
 • Reply Amber van 't Geloof

  Hooi!
  als alle eerste, gefeliciteerd met je 1 jaar bestaan
  Van je beautyblog!
  ik kwam er eigenlijk pas heel laat achter dat je een winactie open had staan, ik hoop dat ik nog wel kans maak!
  Inderdaad de laatste tijd is iedereen in love met Mac makeup.
  Ik ook natuurlijk, ik heb nu in mijn stash Mac faux en Mac soft & gentle highlighter!
  Ik ben er super enthousiast over en ik wil graag mijn collectie uitbreiden met een lipstick van Mac brave.
  En natuurlijk wil ik ook wel de me-time spulletjes winnen ❤️❤️
  ik heb alle stappen gedaan, behalve de twitter!
  Op Instagram heet ik youandmebeauty

  Xxxx Amber

  30 juli 2015 at 19:50
 • Reply Kaatje Hooftman

  Leuke blog en leuke winactie! Ik doe zeker mee! Ik volg je overal (facebook, bloglovin, instagram, twitter) en heb je berichtje ook gedeeld 🙂 Succes nog met je blog en proficiat met je eerste blogverjaardag!

  31 juli 2015 at 00:14
 • Reply Vicky

  Oooh, nog net op tijd !! :p Door deze winactie weer een leuke blog ontdekt waar ik mijn vrije uren kan komen spenderen, zeer leuk. Ik volg je op fb, instagram, bloglovin en twitter, ook heb ik je bericht gedeeld op fb. Hopelijk maak ik zo dus kans op die leuke lipstick, deze jammer genoeg veel te duur is voor deze student :p moest ik toch 1 kunnen kopen zou ik gaan voor de please me. Hopelijk kan er eindelijk eentje in mijn bezit komen. Groetjes 🙂

  31 juli 2015 at 19:45
 • Reply Stephanie verbeeck

  Heeeey liefste Mel! Ik ben zo blij dat ik onlangs op je blog ben gevallen, ik vind het echt leuk om te zien hoe dat je verhalen tot leven komen via de foto’s :)ik heb alles gedaan wat er gedaan moest worden voor de winactie… En mijn favoriete kleur is “instigator” want volgens mij staat die wel bij mijn tanden haha! Dikke kussss en doe zo voort!

  31 juli 2015 at 20:14
 • Leave a Reply