Follow:
Persoonlijk

What’s on my instagram?

Dit is officieel mijn eerste post op mijn blog *yippie*. Ik kan jullie al meedelen dat ik enorm verslaafd ben aan instagram. Regelmatig kijk ik op mijn tijdlijn of doe ik grote kuis in mijn foto’s. Momenteel maak ik 143 weken deel uit van de instawereld (woow dat is bijna 3jaar). Daarom lijkt het mij leuk om met jullie enkele instagramkiekjes te delen. Zo kunnen jullie mij wat beter leren kennen.

De meeste foto’s heb ik niet meer op mijn smartphone staan. Daarom nam ik  er printscreens van. Kijken jullie even mee?

IMG_1937

Awwh hier zie je mijn eerste instagrampost. Dit is het katje Sloeber van mijn tante en peter. Helaas heb ik thuis geen huisdieren omdat mijn vader allergisch is. Ik zou wel graag een lief katje/hondje willen hebben.

IMG_1938Vans zijn voor mij de perfecte schoenen. Ze zitten echt hemels!  Ik draag bijna nooit hakken omdat ik snel pijn krijg in mijn rug en normaal steunzolen moet dragen. Maar dat doe ik (bijna) nooit!

IMG_1939Haha dit moment vergeet ik nooit meer! In de zomer van 2012 bezocht ik de Starbucks in Barcelona. Het personeel had mijn naam niet zo goed verstaan. De naam Menzel (of-wat-het-ook-mag-voorstellen) heeft ook zijn charmes in plaats van Melissa.  Hebben jullie al eens een andere naam gekregen in de Starbucks?

 

IMG_1940

Dit sfeerbeeld nam ik ooit in Gent. Het is zeker de moeite waard om de stad eens een bezoekje te brengen!

IMG_1941Ik hou ervan om het gezellig te maken. In de avond wat kaarsjes aansteken en gezellig een goed boek lezen of film kijken. Hmm I love it!

IMG_1942Vorig jaar hadden wij deze lekkere chocoladetaart voor Pasen. Ik kan je al vertellen dat ik verslaafd ben aan chocolade. Maar kan het ook anders? In België wordt zo’n lekkere chocolade gemaakt.

IMG_1943Voor mijn twintigste verjaardag ging ik vorig jaar met mijn vriend een weekendje naar Keulen. Ik heb heerlijk geshopt in de stad. Met de kerstperiode zou ik er graag nog eens heen willen.

IMG_1945Hmmm een lekker gezond ontbijt kan er bij mij altijd in. Elke ochtend probeer ik tijd te maken om rustig te ontbijten. Ik kan mij echt niet afjagen in de ochtend. Wat eten jullie graag als ontbijt?

IMG_1947Lekkere frietjes!

IMG_1948

Afgelopen Kerst met mijn allerliefste oma.

IMG_1949 Sushi is echt mijn favoriete eten. Helaas eet ik het niet zo veel omdat weinig mensen uit mijn omgeving het niet lusten. Ik zou het (bijna) alle dagen kunnen eten.

IMG_1950Shoppen is echt iets van mijn favoriete bezigheden. Een paar maanden geleden ging ik voor het eerst naar de Primark. Helaas is er in België maar 1. En Luik is niet echt bij de deur :(.

IMG_1952Hier zien jullie een selfie met mijn bril. Al van mijn 3 jaar draag ik permanent een bril. Maar ik heb er echt een hekel aan. Stiekem zet ik hem dan af om foto’s te nemen. Zo heb ik ook een zonnebril op sterkte. Ik viel bijna achterover toen ik de prijs hoorde voor de aangepaste glazen.

IMG_1955Wat ben ik verliefd op mijn Daisy parfum van Marc Jacobs. Ik kocht deze op de luchthaven van Stockholm voor ongeveer 57 euro (tax-free). In de toekomst hoop ik mijn stash uit te breiden met meerdere exemplaren. Het is echt een ideaal geurtje voor in de zomer.

Dit was mijn terugblik van mijn instagramkiekjes. Hopelijk hebben jullie ervan genoten!

Laat hieronder zeker je instagram achter zodat ik jullie kan volgen!

Liefs Melissa

 

Related:

Next Post

No Comments

 • Reply Kirsty

  Leuke foto’s! Mijn Instagram is KirstyTenBos. En herkenbaar trouwens van de sushi! Ik vind het lekker, maar mijn vriend vind het vreselijk dus dat zal ik daardoor niet vaak kunnen eten!

  23 juni 2014 at 18:55
  • Reply Melissa

   Ja mijn vriend lust ook geen sushi! Daarom haal ik het regelmatig in de supermarkt, maar dat is niet hetzelfde als verse sushi

   23 juni 2014 at 21:36
 • Reply jouvence

  leuke foto’s ♥ mijn instagram is; blogjouvence

  23 juni 2014 at 18:55
 • Leave a Reply