Follow:
Lifestyle

What’s In My Bag – Werkeditie

1

Ik vind What’s in my bag artikels en video’s leuk om te zien. Hoog tijd dat ik er zelf eens iets over schrijf. De drukke examenperiode is achter de rug. En nu is het tijd voor een paar dagen vakantiewerk. Vandaag laat ik je zien wat ik standaard meeneem naar het werk. Waarschijnlijk is dit veel te veel. Kijk je mee? 

2

Naar het werk neem ik altijd deze bruine handtas van de H&M mee. Deze kocht ik twee jaar geleden en is nog prima in gebruik. Hoe groter mijn handtas, hoe meer spullen ik altijd meeneem. Het is net of een kleiner tasje niet voor mij besteed is. Herkennen jullie dit ‘probleem’ ook?

3

Deze maand werk ik een aantal dagen en tussendoor wil ik leuke dingen met vriendinnen doen. Om een overzicht te bewaren plan ik alles netjes. Ik ben niet zo’n voorstander van het organiseren met gsm, tablet,… Geef mij maar de traditionele schoolagenda.

4

Mijn agenda is een vaste waarde in mijn handtas. Jaren gebruikte ik een kant-en-klare agenda. Eigenlijk een beetje saai, want veel mensen kunnen dezelfde hebben. Ik ben dan ook hartstikke blij met mijn zelfgemaakte agenda. Nu heb ik een originele agenda met o.a zelfgekozen foto’s. Ik krijg spontaan heimwee naar Notting Hill, als ik de foto zie.

7

Zonder smartphone en portemonnee kan je ook niet de deur uit. Een lekker geurtje heb ik evenals bij de hand. Tijdens de zomer gebruik ik het liefs een body mist. Alhoewel het zomerweer nu wel mag komen! Lekkere snacks mogenook niet ontbreken. De laatste tijd ben ik in een peperkoeken bui.

6

En als laatste mijn essentiële verzorgingsspulletjes. Make-up doekjes, spiegeltje, rekker, spiegeltje, deo, pleister,… Na een lange werkdag is het fijn om je even te fatsoeneren voor je weer de straat opgaat. Naar het werk neem ik praktisch nooit echt make-up mee. Meestal draag ik enkel mascara, concealer en highlighter.

Wat nemen jullie standaard mee naar het werk?  

Bloglovin Twitter FacebookInstagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Vanessa

  Leuk om te zien! Ik vind je bruine handtas van de H&M heel mooi. Ik gebruik ook liever een ouderwetse agenda dan mijn gsm dus je bent niet de enige, hihi. En in de zomer gebruik ik ook graag een body mist.

  9 juli 2016 at 11:02
 • Reply Jana

  Het lijkt heel hard op de inhoud van mijn tas! 🙂

  9 juli 2016 at 11:03
 • Reply Jana

  Mooie tas neem je mee en wat leuk om de inhoud te zien. Ik vind je agenda ook ontzettend leuk ^^ x

  9 juli 2016 at 11:14
 • Reply Marloes - GLAMOURMOES

  Toffe tas! Leuk om de inhoud te zien. Ik gebruik ook liever een papieren agenda dan eentje op mijn telefoon!

  9 juli 2016 at 14:55
 • Reply Saraya

  Leuk om te zien wat je zoal meeneemt in je tas als je gaat gaan werken 🙂
  X

  12 juli 2016 at 20:48
 • Leave a Reply