Follow:
Varia

Welkom op mellavieee.be

Hallo liefste lezeressen! Ik heb eindelijk de overstap gewaagd naar een eigen domein en een hostingspakket. Het is allemaal wel nog wat wennen. Ik heb namelijk geen verstand van al deze nieuwe dingen. Maar ik kan echt niet wachten om op mijn eigen domein te gaan bloggen!

large

Momenteel ziet de lay-out er echt niet aantrekkelijk uit, maar daar ga ik de komende dagen aan werken. Leuke ideetjes en tips zijn altijd welkom! Via een bepaalde procedure zou bloglovin mijn lieve volgers van mellavieee.wordpress.com kunnen overzetten naar hier.

Ik hoop dat dit snel in orde komt, want ik zou lichtjes gaan flippen zou dat niet zo zijn. Daarom heb ik besloten om even geen artikels te plaatsen tot dit in orde is. Zo heb ik ook tijd om alle nieuwe dingen te ontdekken.

Update:

Ik kreeg net een mailtje van bloglovin met de melding dat alles in orde is :). Dus ik ga gewoon door met bloggen en met het ontdekken van wordpress! Mijn winactie loopt vanaf nu hier. Door de overplaatsing van mijn blog zijn enkele reacties niet meegekomen. Geen nood ik heb alles mooi bijgehouden.

Q: Hebben jullie ook al volgers via bloglovin moeten laten overzetten?

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Infinity

  Leuk dat je nu een eigen domein hebt!
  Ik heb ook al volgers laten overzetten, dat ging vrij vlot.
  In 2 mailtjes was het geklaard!

  Liefs,
  Eva β™₯

  21 september 2014 at 20:41
  • Reply melissa

   Bedankt! Ik denk dat het morgen wel in orde zal komen, aangezien het vandaag zondag is πŸ™‚ x

   21 september 2014 at 22:21
 • Reply glamourmoes

  Heel gemakkelijk om je volgers over te zetten.
  http://help.bloglovin.com/knowledgebase/articles/214420-i-have-changed-my-blog-address-can-i-move-my-foll

  Leuk dat je nu over bent gegaan op een eigen domein! Heb ik begin dit jaar ook gedaan. Was echt een goede keuze.

  21 september 2014 at 21:03
  • Reply melissa

   Ooh bedankt! Ik heb deze middag al mailtje gestuurd nu nog wachten op antwoord πŸ™‚

   21 september 2014 at 21:41
 • Reply Kirsty

  Gefeliciteerd met je eigen domein!! πŸ˜€

  21 september 2014 at 22:06
  • Reply melissa

   Bedankt x

   21 september 2014 at 22:20
 • Reply dresses and daisies

  Dikke proficiat! ^-^

  22 september 2014 at 08:05
  • Reply melissa

   Bedankt! x

   22 september 2014 at 22:32
 • Reply Jolien

  Ontzettend leuk! Gefeliciteerd met je eigen domein! πŸ™‚

  22 september 2014 at 15:30
  • Reply melissa

   Bedankt x

   22 september 2014 at 22:34
 • Reply Saraya

  Wauww wat leuk dat je je eigen domeinnaam hebt :)!
  Wil ook nog graag :)!
  Alvast gefeliciteerd X

  22 september 2014 at 21:33
  • Reply melissa

   Bedankt! En het is zeker de moeite waard x

   22 september 2014 at 22:34
 • Reply saarenzo

  Leuk, gefeliciteerd! Zou je binnenkort een artikel kunnen schrijven over waar je een domein hebt gekocht en zo? Ik ben het ook van plan dit jaar te doen, maar er zijn zo veel mogelijkheden..

  23 september 2014 at 22:56
 • Leave a Reply