Follow:
Video's

Weekvlog #2: Freakshake, Ed Sheeran & Instagram Gehackt

Mijn tweede weekvlog is al meteen in het water gevallen. Donderdag werd mijn instagram gehackt. Daardoor had ik de dagen nadien geen zin om te vloggen. Gelukkig bemachtigde ik wel tickets voor Ed Sheeran. Hopelijk vinden jullie de vlog nog leuk om te kijken. Veel kijkplezier!

Ga jij naar Ed Sheeran? 

Bloglovin – Twitter – Facebook  Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Nathalie

  ZO grappig!! Dat stukje van spongie bob vond ik echt hilarisch. Doe je goed girl xx

  8 februari 2017 at 14:28
 • Reply Nienke

  Dat meen je niet. Hoe rot dat mensen hacken. Is alles behalve leuk. Maar toch een leuke vlog! Tof dat je naar Ed Sheeran gaat!

  8 februari 2017 at 15:20
 • Leave a Reply