Follow:
Lifestyle

Walking On Air

1

Ik verkies sneakers zeker en vast boven hakken. Het is zelfs al meer dan een jaar geleden dat ik nog een paar pumps aanhad. Op straat zal jij mij altijd zien met mijn All Stars of Vans. Sinds kort heb ik een nieuw exemplaar aan mijn mini schoenencollectie toegevoegd. Kijk je mee? 

2

Ik ben zo blij met mijn Nike Air Max Thea. Maar wat was het een ‘bevalling’ om ze te bemachtigen. Een paar weken geleden bestelde ik ze voor het eerst online in een 38,5. Helaas waren ze iets te nipt. De maat 39 was snel onderweg. Toen ik deze echter uit de verpakking haalden waren ze licht beschadigd. Hmm toch wel een teleurstelling! Ik kon niet wachten om de juiste maat aan te trekken en dan dat…Enkele weken gingen voorbij, maar de schoenen bleven door mijn hoofd spoken. Bij mijn laatste bezoek aan Brussel besloot ik ze in de Food Locker te kopen. Daar heb ik nog geen enkel moment spijt van!

4

Wat zijn jullie favoriete sneakers?

Bloglovin TwitterFacebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Mariëlle

  Oeeeh deze zijn tof! Ik moet nog een paar kopen en wil graag zwarte, misschien ga ik wel voor deze!

  1 juni 2016 at 18:59
  • Reply melissa

   Ze zijn echt een aanrader! Zitten enorm goed 🙂

   2 juni 2016 at 15:38
 • Reply Maaike

  Ik vind deze echt super gaaf! Deze staan vanaf nu ook op mijn wishlist <3

  1 juni 2016 at 21:02
  • Reply melissa

   Ik zou ze zeker eens passen in de winkel!

   2 juni 2016 at 15:38
 • Reply heidi

  Wat mooie sportschoenen.
  Ik zelf koop ook meestal van dat merk.

  2 juni 2016 at 21:22
 • Reply Jolien

  Ooh wat zijn ze leuk!!

  4 juni 2016 at 16:36
 • Reply Mellavieee - Life As We Know It #45: Weer Naar School & Laatste Paaseitjes Eten

  […] Donderdag had ik gelukkig maar 4 uur les. En ik ben nog steeds verliefd op mijn Nike’s! […]

  26 september 2016 at 06:30
 • Leave a Reply