Follow:
Video's

Vlog: Een Weekvlog Is Niets Voor Mij

750Eind juni besloot ik een weekvlog te proberen. Snel kwam ik er achter dat het niets voor mij is. Een dagvlog maken is meer mijn ding. Uiteindelijk wil ik jullie toch nog het resultaat laten zien. Zo laat ik onder andere mijn eerste Colourpop lippies en mijn boekenkast zien. De volgende keer kunnen jullie terug een dagvlog verwachten. Ik wens jullie veel kijkplezier!

Bloglovin  Twitter  Facebook  Instagram  Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Iris

  Leuk! Je moet vaker vloggen! Het is heel leuk gedaan!

  14 augustus 2016 at 12:43
 • Reply Rianne

  Waah ziet er leuk uit die vlog, moet je zeker vaker doen! xx

  15 augustus 2016 at 15:36
 • Reply Kirsty

  Leuke vlog! Ik snap wel dat een weekvlog niet je ding is; mij lijkt dat toch wat lastiger dan één dag vloggen, omdat je de hele week er ook mee bezig bent. Sowieso ben ik iemand die vloggen altijd vergeet haha. Door jou herinner ik me weer dat ik echt een keer wat bij Colourpop wil bestellen.

  15 augustus 2016 at 20:01
 • Leave a Reply