Follow:
Video's

Vlog: Bezoek aan Limone + Ik Ben Naar Rome

vlog14Vandaag heb ik een nieuwe vlog en een kleine mededeling voor jullie. In de vlog neem ik jullie mee naar de markt in Desenzano, het mooie stadje Limone en de avondmarkt in Manerba del Garda. Benieuwd naar demededeling (Haha, de titel verklapt het al) en de vlog? Lees en kijk dan zeker verder! 

Als dit artikeltje online komt, sta ik klaar om te boarden naar Rome. Voor 5 dagen ga ik samen met een vriendin op vakantie. Op een maand tijd 2 keer naar Italië – heerlijk! We verblijven op een camping op 15 km van Rome. Ook op deze vakantie ga ik vloggen! De vlogs zullen wel pas later online komen, want ik heb nog 2 vakantievlogs van het Gardameer.

Ik heb wel besloten om slechts 1 vlog per weer online te plaatsen. 19 september beginnen mijn lessen en wordt het weer drukker door schoolwerk. Jullie zijn dus zeker nog een maand zoet met Italië-vakantie-vlogs. Vanaf 19 september zullen er ook weer meer artikels op mijn blog verschijnen.

Volg mij zeker op Instagram, als je op de hoogte wil blijven van mijn Rome avonturen!

Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

Zijn jullie al in Rome geweest? 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply