Follow:
Video's

Vlog #7: Shoppen in Oxford Street & Lola’s Cupcakes

Londen2Alweer de laatste Londen vlog. Van 31 december 2015 tot 2 januari 2016 verbleef ik voor drie dagen in de mooie stad. Het was alweer mijn derde keer. In de derde en laatste vlog neem ik je mee naar de grootste Lush ter wereld en laat ik je overheerlijke cupcakes zien. Veel kijkplezier!

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Anouk

  Oh I love Londen! super leuk om te zien

  4 februari 2016 at 10:34
 • Reply Marloes - GLAMOURMOES.nl

  Ah ik ben heel benieuwd naar je shoplog hoor haha! Leuke vlog, die cupcakes zagen er heerlijk uit!

  4 februari 2016 at 13:57
  • Reply melissa

   De cupcakes waren heerlijk! En woensdag komt de shoplog online 🙂

   5 februari 2016 at 10:27
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Leuk! ik ben ook in london geweest afgelopen oktober en in dezelfde winkels geweest behalve victoria secret en daar baal ik een beetje van. Lola’s Cupcakes is lekker! Wij hadden er ook cupcakes gekocht, yum!

  4 februari 2016 at 18:52
  • Reply melissa

   Oh jammer dat je er niet bent geweest, maar hopelijk de volgende keer wel! Ja ze zijn echt superlekker. Was al voor de 2e keer dat ik ze at 🙂

   5 februari 2016 at 10:31
 • Reply anneleen

  Leuk om een belgische blogger tegen te komen! 🙂 gezellige vlog! zag er heel leuk uit!

  6 februari 2016 at 16:06
 • Leave a Reply