Follow:
Video's

Vlog #3: Gentse Winterfeesten + kleine update

vlog3

Ik heb het vlogvirus helemaal te pakken. Vorige week zondag ging ik gezellig met een vriendin naar de Gentse Winterfeesten. We gingen gezellig iets eten, shoppen en natuurlijk de kerstmarkt bezoeken. Kijk je mee naar mijn derde vlog? 

Is je niets opgevallen aan de vlog? De kwaliteit is een heel stuk beter dan mijn vlog 1 en vlog 2. Dit is mijn eerste vlog met mijn nieuwe camera. Onlangs kocht ik de Nikon Coolpix S9900. Ik wil dan ook meer gaan vloggen. Omdat mijn iphone-batterij de laatste tijd verschrikkelijk is en vloggen met een spiegelreflex niet handig is kocht ik mezelf dit leuke nieuwjaarscadeau. Zodra ik het minder heb met schoolwerk schrijf ik nog een artikeltje over mijn nieuw fototoestel.

De indiendatum van mijn eindwerk begint steeds dichterbij te komen. De zenuwen gieren door mijn lijf. Beetje bij beetje begint het meer vorm te krijgen, maar er is nog werk aan de winkel. Hierdoor heb ik besloten pas vanaf 11 januari weer meer te gaan bloggen. Na 11 januari start ik weer met mijn wekelijkse rubriek ‘Life As We Know It’. In tussen tijd hebben jullie wel nog een vlog en een artikel te goed. Dus hou zeker mijn blog in de gaten.

En na maanden aftellen is het aanstaande donderdag zo ver: Nieuwjaar in Londen. Jullie kunnen niet voorstellen hoe hard ik hier naar uitkijk. En uiteraard ga ik vloggen voor jullie. Nadien mag je een leuke winactie verwachten.

Hopelijk is het snel januari want ik mis het bloggen, jullie lieve reacties en het zelf reageren op blogs. Het is een bewuste keuze geweest om ook niet actief te zijn op andere blogs. Dit zou immers voor te veel afleiding zorgen.  Jullie mogen mij binnenkort weer verwachten.

Bloglovin Twitter Facebook Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mariska

  Mooie camera, ik ben benieuwd naar de Londen vlog!

  27 december 2015 at 20:06
 • Reply Jolien

  Leuke vlog! Veel plezier in Londen met Nieuwjaar, ik ben ook heel benieuwd naar de vlog 🙂

  28 december 2015 at 00:35
 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Leuke vlog! Veel succes met de laatste loodjes van je eindwerk en veel plezier in londen!

  28 december 2015 at 10:50
 • Leave a Reply