Follow:
Video's

Vlog #2: Interviews uittypen

vlog2.jpg

De laatste tijd is het zeer stil op mijn blog. Ik ben volop bezig met mijn bachelorproef. Ik miste het hele bloggebeuren en daarom besloot ik om nog eens te vloggen. Kijk je alvast mee naar mijn tweede vlog? 

De deadline voor mijn eindwerk komt steeds dichterbij (11 januari). Hierdoor wil ik mij even focussen op school. Het kriebelde toch om iets te doen voor mijn blog. Ik besloot onverwachts een dagje te vloggen. Het is niet zo’n boeiende vlog omdat ik veel voor school moet werken. Maar hopelijk vinden jullie het leuk om te zien.

En ik heb nog leuk nieuws. In de vlog konden jullie zien dat ik op zoek was naar een compacte camera om onder andere te vloggen. En natuurlijk bracht ik een bezoek aan de winkel en kocht ik mijn nieuwe liefde.  Mijn nieuwe aanwinst wil ik geheim houden tot mijn volgende vlog. Of wie weet zie je al een preview verschijnen via mijn sociale media kanalen.

Ik zou het fijn vinden moest je je abonneren op mijn YouTube kanaal.

Wat voor video’s zouden jullie graag willen zien?

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

 

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Saraya

    Leuke vlog, ik heb zelf ook een compact Camara en ik vind het zo handig en het heeft de zelfde kwaliteit als een spiegelreflex en eerlijk? Ik gebruik nu meer mijn compact Camara dan mijn spiegelreflex want dat weegt niet zo zwaar 🙂 x

    21 december 2015 at 23:37
  • Leave a Reply