Follow:
Varia

Vlog #1: Probeerselvlog

2

Het was een tijd stil op mijn blog, maar ik ben terug! Vorige week besloot ik onverwachts voor de eerste keer te gaan vloggen. Ik kan jullie al vertellen dat ik het leuk vond en er zeker meer vlogs gaan komen. Kijk je even mee?

Alle tips zijn welkom en ik wens jullie alvast een fijne week toe!

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Wat leuk om je eens ‘live’ te zien in een vlog! 🙂 Je hebt dat super gedaan voor de eerste keer! alleen een tip: je kijkt bijna de hele tijd in het schermpje in plaats van in de lens, dus misschien kan je daar in het vervolg op proberen te letten. maar ik weet dat het niet eenvoudig is, ik doe het zelf ook nog vaak haha!

  26 oktober 2015 at 09:34
  • Reply melissa

   Dankjewel Kim! Ja ik vind het echt moeilijk om naar de les kijken. Dat wordt veel oefenen, maar bedankt voor de tip 🙂

   26 oktober 2015 at 14:26

  Leave a Reply