Follow:
Video's

Video: XL Opgemaakte Producten Editie

xlopgemaaktDit is mijn tweede opgemaakte video. Eigenlijk nam ik deze al eind juni op, maar was hem uit het oog verloren. Toch wil ik mijn opgemaakte producten nog met jullie delen. Ondertussen liggen er al terug enkele lege verpakkingen klaar voor een volgende video. Ik wens jullie alvast veel kijkplezier! 

Wat is jullie favoriete opgemaakte product? 

Bloglovin  Twitter  Facebook  Instagram  Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Nienke

  Mooie producten heb je opgemaakt! Ben heel benieuwd naar de body butters van TBS.

  11 augustus 2016 at 12:10
 • Reply Marloes - GLAMOURMOES

  Lekker veel producten opgemaakt! Die Fuji Green Tea ruikt heel lekker!

  11 augustus 2016 at 20:42
 • Leave a Reply