Follow:
Beauty

Veet Spawax + winactie

1

Kwasten schoonmaken, mijn make-up afhalen na een avondje uit en ontharen zijn enkele van mijn mist favoriete beauty- en verzorgingsklussen. Voornamelijk aan het laatste klusje kan ik mij ergeren. Wie weet kan de Veet Spawax daar verandering in brengen.

2

Ik heb jaren een haatrelatie gehad met scheermesjes. Mijn huid reageert er zo gevoelig op dat ik geen mesjes meer gebruik. Dan liever de korte pijn en waxen maar! Doordat ik het al een tijd laat doen bij de schoonheidsspecialiste ben ik de ‘pijn’ al gewoon. Als student is het natuurlijk niet altijd budgetvriendelijk. Daarom hoop ik stiekem dat de Veet Spawax een goed wax alternatief is.

3

“Geniet van het gevoel van zachtheid alsof je bij de schoonheidsspecialist bent geweest, gewoon bij je thuis dankzij de waxverwarmer die de wax doet smelten en op de ideale temperatuur houdt.”

4

In de doos zit een waxverwarmer met deksel, een spatel, een stroomkabel en 6 waxschijven zonder strip. Het is de bedoeling dat je met de 6 schijven je volledige lichaam kan ontharen. Voor elk lichaamsdeel staat telkens weergeven hoeveel schijven je nodig hebt. Ik wou mijn twee onderbenen doen en had hiervoor 4 schijven nodig.

Je plaats eerst de waxschijven in de waxverwarmer. Voor 4 waxschijven heb je ongeveer 30 minuten opwarmingstijd nodig. Nadien breng je met de spatel de wax aan in de groeirichting van de haren. Doe dit wel snel want de wax droogt snel. Nadien wacht je 1 minuut en trek je de wax er in 1 beweging af.

5

Om eerlijk te zijn heb ik een dubbel gevoel bij de Veet Spawax. Het grootste nadeel is dat het zeer tijdrovend is en ik het aantal aangeraden waxschijven  te weinig vind. Zo zou ik voor de onderbenen 6 schijven gebruiken in plaats van 4. Wel vind ik de wax zelf fijn ik gebruik en is het een mindere knoeiboel dan verwacht.

Echter is er nog een klein probleempje. Tijdens het uittesten durfde ik de wax er niet in 1 snelle beweging vanaf te trekken. Het is toch anders als je het zelf moet doen (véél meer pijn) in plaats van bijvoorbeeld de schoonheidsspecialiste. Hierdoor kreeg ik bijna geen haren mee. Als je de Veet Spawax gebruikt raad ik je aan om de wax er door iemand anders te laten af te trekken of je moet veel haar op je tanden hebben. Desondanks ben ik blij dat ik de Spaxwax heb uitgetest. In de toekomst wil ik het nog eens proberen en heb ik hopelijk meer lef om de wax af te trekken.

6

Ik heb leuk nieuws en ik mag 1 Veet Spawax weggeven:

Wat moet je doen: 

♥ Volg mij op bloglovin + save dit artikel

♥ Like mijn facebookpagina 

♥ Laat een e-mail adres achter in het daarvoor bestemde hokje

Wat mag je extra doen:

♥ Volg mij op Instagram (+1)

♥ Volg mij op Twitter (+1)

♥ Deel de winactie op facebook (+1)

De winactie loopt tot maandag 23 november 20 uur. Nadien krijgt de winnaar/winnares en mailtje en 3 dagen de tijd om te reageren.

Alvast veel succes!

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

* Dit artikel bevat producten die ik ontving, maar hebben geen invloed gehad op mijn mening

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Romy

  Wat een leuke actie! Ik scheer mijn benen nu altijd met een elektrisch scheerapparaat, maar ben erg benieuwd naar de Veet wax set! Ik volg je op Bloglovin en facebook en heb dit bericht gesaved.

  4 november 2015 at 07:53
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Ai ik ben ook niet van het waxen hoor haha. Mijn wenkbrauwen laat ik harsen en epileren bij de schoonheidsspecialisten. Mijn benen scheer ik met een scheermesje.

  4 november 2015 at 15:44
 • Reply Ilsiee prins

  Dat zuet er veelbelovend en erg makkelijk uit… Vaaak laat ik in de winter een wintervachtje op mijn benen staan, gewoonweg omdat het elke keer zo’n gedoe is om mijn benen te scheren hahaha.. En ach in de winter ziet niemand mijn blote benen… Ik maak graag een kansje op dit fijne product van Veet, =weg wintervachtje hahaha..
  Alle verplichte stapjes doorlopen, groetje ilsiee

  4 november 2015 at 16:50
 • Reply Jolijn

  Klinkt handig, ik doe graag mee ( :
  ik volg je ook op twitter en instagram.
  Liefs, Jolijn

  4 november 2015 at 21:06
 • Reply Anita H.

  Voldaan aan al het genoemde. Ik doe graag mee.

  5 november 2015 at 02:23
 • Reply Iris

  Ahh! Dit lijkt me zo eng! Toch dapper dat je het geprobeerd hebt. Het is ideaal als je het bij jezelf kunt doen, want waarschijnlijk hoef je jezelf minder vaak te scheren. Maar ik ben echt een held op sokken als het om waxen en harsen gaat. Goede review!!

  5 november 2015 at 10:00
 • Reply Lizzy

  Wat handig, zo’n waxset! Jammer dat je niet alle haren weg hebt gekregen! Het lijkt me ook best pijnlijk en eng! Leuk dat je dit weg mag geven!

  5 november 2015 at 12:08
 • Reply Astrid v

  wauw. ik ben superbenieuwd hiernaar! de eerste vijf stapjes gedaan 🙂

  liefs,

  astrid

  5 november 2015 at 21:42
 • Reply saskia

  De wax eraf trekken ben ik ook echt geen fan van hoor haha 🙂 Ik ga dan toch maar liever voor een scheermes.

  7 november 2015 at 09:13
 • Reply Charlotte

  Ik vind dat waxen echt nog wel meevalt, zolang je je huid maar voldoende opspant met je vrije hand. Een epileerapparaat daarentegen is veel pijnlijker. Meestal ben ik iemand die zich scheert, maar ik wil mijn kans hier wel eens wagen. Wie weet vind ik waxen uiteindelijk alsnog fijner. 🙂

  10 november 2015 at 19:39
 • Reply zoë

  ik doe mee!
  alles gedaan (behalve gedeeld op fb)
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

  17 november 2015 at 22:50
 • Leave a Reply