Follow:
Persoonlijk

Vakantieplannen

large (1)Het liefst zou ik nu op een exotisch eiland willen vertoeven met een cocktail en een goed boek. Wie wil dat nu niet? Helaas zit er dat voor mij niet in deze vakantie. Wel heb ik een aantal andere leuke dingen in het vooruitzicht de komende zomermaanden.

Juli:

Om op uitstapjes te gaan heb je natuurlijk geld nodig. Daarom ga ik de eerste 3 weken van juli werken in de buitenschoolse opvang. Op zaterdag werk ik meestal ook nog in een kledingwinkel. Helaas zullen mijn 50 dagen na juli opgewerkt zijn (in België mag een student 50 dagen per jaar werken). Dat wil zeggen dat ik de rest van 2014 niet veel meer zal kunnen bijverdienen. Ik heb mij voorgenomen om al wat te beginnen sparen.

Na mijn werkweken wil ik een keertje naar de solden toe. Helaas zal dat pas voor eind juli zijn. Weten jullie een gezellige stad om te shoppen? Het liefst niet Antwerpen want daar kom ik regelmatig. Voor de rest wil ik leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen. Ik wil dolgraag een keertje naar de Efteling.

Augustus:

Wat kijk ik uit naar augustus! Ik ga een weekendje naar Brugge en daarna vertrek ik op vakantie met het gezin en mijn vriend. Op het programma staat een reisje van 9 dagen in Frankrijk (in de regio van de Ardeche) gepland.

September:

In september ga ik samen met een vriendin naar Londen! Het is de eerste keer dat ik in de wereldstad zal vertoeven. Ik kijk er enorm naar uit. Het is een droom die werkelijk wordt. Het Generator Hostel Londen wordt onze thuisbasis voor 6 nachten. Voor Londen is dit misschien een langere periode, maar wij willen alles gezien hebben. Helaas wachten vanaf 15 september de schoolbanken weer op mij.

large (2)

Dit waren in het kort mijn ‘hoogtepunten’ voor de aanstaande zomervakantie. De komende maanden mag je hierover uitgebreidere artikels van verwachten. Persoonlijk kijk ik het meest uit naar Londen. Ik word helemaal enthousiast als ik eraan denk!

Wat zijn jullie vakantieplannen voor de de zomervakantie? 

Liefs Melissa

(Bron foto’s)

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Ryanne

  wat een leuke dingen ga je doen & Londen is zooo gaaf!

  27 juni 2014 at 11:34
 • Reply Kirsty

  Leuke vakantieplannen! Wat stom trouwens dat je in België maar 50 dagen per jaar mag werken als student zijnde; lijkt me lastig om op die manier je geld te verdienen zo vlug! Gaaf trouwens dat je naar Londen gaat! 🙂

  27 juni 2014 at 11:56
 • Reply Todayslife

  wat heerlijk Londen!

  27 juni 2014 at 12:58
 • Reply Ines

  Ziet er een fijne planning uit!

  27 juni 2014 at 16:41
 • Reply Thebeautydelivery

  Klinkt leuk! Hopelijk ga je nog een keertje naar de Efteling haha, is heeeel leuk! <3

  28 juni 2014 at 11:46
 • Reply Marloes | The Style Sandwich

  Ahh wat leuk allemaal! x

  29 juni 2014 at 11:52
 • Reply dedotties

  Mooie plannen! Vooral Londen zou ik ook graag een keertje bezoeken.

  29 juni 2014 at 13:32
 • Reply djlourenz

  Super leuke blog!

  29 juni 2014 at 15:38
 • Reply booksfever

  Echt een heel leuke planning!

  29 juni 2014 at 16:54
 • Reply beyoutifool

  Je vakantie klinkt echt superleuk! Ik ga vooral veel werken zodat ik weer genoeg centjes verdien om mijn jaar door te komen 🙂

  29 juni 2014 at 18:40
 • Leave a Reply