Follow:
Persoonlijk

The Nom Nom Nom Tag

Het is tijd voor mijn eerste tag. De komende 4 weken kunnen jullie elke vrijdag een leuke tag verwachten. Om de spits af te buiten kies ik voor de ‘Nom Nom Nom Tag’. Deze zag ik bij ‘inspiiredbylife’ en het leek mij leuk om deze in te vullen. Zijn jullie benieuwd naar mijn favoriete gerechtjes? Lees dan even mee.

large (1)

Wat vindt jij lekker, wat iedereen vies vindt en andersom?

Op vlak qua eten ben ik geen moeilijk persoon. Toch zijn er enkele dingen waarvoor je mij midden in de nacht mag wakker maken zoals: zalm, sushi, pasta, kip en een lekkere fruitsalade. Op dit moment zijn dit mijn favorieten, maar deze veranderen naargelang de seizoenen. In de winter heb ik namelijk een obsessie met warme chocolademelk met slagroom. Wat ik echt niet door mijn keel krijg zijn champignons en rode biet (baah). Ik krijg er de kriebels ervan als ik eraan denk!

Wat bak of kook jij het liefst, maar veel te vaak?

Zonder twijfel pasta! Ik hou zowel van een lekkere spaghetti bolognaise als een koude pastasalade. Helaas kom ik snel bij van al die lekkere pasta’s.

large (2)

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?

Ik heb niet echt een favoriete restaurant en kan er ook niet meteen opkomen. Dit is zo typisch voor mij. Ik ga meestal naar de plaatsen waar iedereen gaat (bv. Da Giovanni in Antwerpen). Leuke adresjes zijn dus altijd welkom 🙂.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan opzitten en hoe zou het heten?

Hier moet ik even over nadenken. Ik zou hem zoals mijn blog noemen: ‘Mellavieee’. Zalm en chocolade zijn mijn favoriete ingrediënten! Maar dit tezamen op een broodje? Neen bedankt! Dan kies ik voor een bruin broodje met gegrilde zalm, sla en tomaatjes. Lekker simpel, maar lekker!

Deel een handige kooktip!

Deze heb ik echter niet. Toch raad ik aan om te koken wanneer er niet veel mensen in de buurt zijn. Ik kook meestal als ik alleen thuis ben, want mijn vader komt zich anders altijd moeien. En daar kan ik echt niet tegen!

Wat staat er nog op je food bucket list?

In september ga ik naar Londen. De ideale gelegenheid om fish and chips uit te proberen. Voor de rest wil ik graag eens Mexicaans en Thais eten.

large (3)

Zelf koken/buiten de deur eten /bestellen?

Allemaal! Dit hangt bij mij af van het moment zelf. Zo kook ik graag eens voor mijn vriend, maar ga ook gezellig uit eten met vriendinnen. Wanneer ik iets bestel is het meestal Chinees. Wat hou ik ervan om deze samen met iemand voor de tv op te eten. Een gezellige sfeer is voor mij altijd een must! Ik een kille woonkamer en/of restaurant is mijn eetlust meteen over.

Ben je ergens allergisch voor?

Van appels en peren krijg ik jeuk in mijn mond. Voornamelijk bij appels vind ik het jammer. Het is een fruit dat je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Maar als het verwerkt is in andere producten kan ik er wel tegen.

large (5)

Wat is je food obsessie van de laatste tijd?

Telt het boek ‘De Voedselzandloper’ mee? Ik ben meteen verkocht sinds ik het boek in mijn bezit heb. Jammer genoeg heb ik er nog niet veel gerechtjes uit gemaakt. Ook havermout met vers fruit is de laatste tijd mijn favoriet.

Wat is je favoriete toetje?

Alles met chocolade! Meer uitleg heb je hiervoor niet nodig. Een tijdje geleden at ik voor de eerste keer een moelleux au chocolat. Ja, ik was meteen in de zevende hemel. Je kan mij altijd een plezier doen met chocolade. Soms is het een beetje te erg. Als ik weer op mijn voeding wil gaan letten is dat altijd de boosdoener.

large (4)

Dit was echt een leuke tag om in te vullen! Neem deze gerust over als je wilt. Ik ben ook benieuwd naar jullie culinaire hoogstandjes.

Liefs Melissa x

(Bron foto’s)

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply beautycreatures1

  Leuke tag! Ik kook ook meestal als ik alleen thuis ben om dezelfde reden 😉 Moelleux au chocolat heb ik ook nog maar net voor het eerst gegeten, hemels is dat 😀

  4 juli 2014 at 14:20
 • Reply Kirsty

  Leuke tag! Ik ben gek op koken en lekker eten 🙂

  4 juli 2014 at 19:20
 • Reply Rani

  Oh ik krijg honger van die foto’s, hmmmm!

  4 juli 2014 at 19:22
 • Reply Jewel-Nails

  Leuke tag en veel te lekkere foto’s! 😉

  5 juli 2014 at 22:49
 • Leave a Reply