Follow:
Varia

Terug van weg geweest

Hallo iedereen! Ik ben terug van weg geweest. Mijn vakantie in Frankrijk is voorbij gevlogen en donderdagavond vertrek ik richting Londen. Toch heb ik het bloggen en jullie lieve reacties gemist! 

foto (1)

Wat heb ik genoten van mijn verblijf in Frankrijk. Ik verbleef er op een rustige camping, waar ik heerlijk heb kunnen ontspannen. Maar nu terug over naar de realiteit. Mijn vakantierooster is/was een ramp. Voor mijn vertrek had ik problemen met wordpress. Daarom verschenen er even geen artikelen op ‘mellavieee‘.

Het vakantierooster laat ik voor wat het is en ik ga weer aan de slag met mijn normale rooster (maandag – woensdag – vrijdag en zondag).Donderdagavond vertrek ik voor een weekje naar Londen. Tijdens deze vakantie zullen er wel artikels online komen. Zo kunnen jullie sfeerbeelden verwachten van mijn weekendje Brugge en mijn verblijf in Frankrijk.

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Vanessa

  Ik ben benieuwd naar de foto’s van Frankrijk. Leuk dat je nog een week naar Londen gaat! Nu ben ik wel een beetje jaloers hoor 😉 Veel plezier! X

  31 augustus 2014 at 22:40
 • Reply Denise

  Wat fijn dat je nog naar Londen gaat, je boft maar! Veel plezier!

  31 augustus 2014 at 23:00
 • Reply Michaela

  Ik kijk uit naar de foto’s van Frankrijk 😉

  1 september 2014 at 06:52
 • Reply Infinity

  Ik ben benieuwd naar je verslag & foto’s over je reis! ♥

  1 september 2014 at 16:31
 • Reply Saraya Callewaert

  Ik kijk er al naar uit naar je foto’s 🙂
  Fijne reis naar Londen!
  X

  1 september 2014 at 23:26
 • Leave a Reply