Follow:
Persoonlijk

Terug Bloggen & Vloggen

Het heeft even geduurd, maar ik ben terug. Vanaf vandaag wil ik terug beginnen met bloggen en video’s maken. De laatste maanden had ik hier niet echt zin in. Tijd voor een update!

Een tijd lang dacht ik om te stoppen met bloggen. Ik had er echt even genoeg van. Mijn laatste blogpost dateert al van oktober 2016.  Tijd om daar verandering in te brengen. Als ik eerlijk ben had ik even geen zin meer in de blogwereld. Ik vond geen moed om artikels te schrijven of te reageren bij andere bloggers. Al snel had ik ook minder zin in YouTube.

Voornamelijk de angst voor de reacties van anderen hielden mij tegen. Negatieve reacties op mijn blog en vlogs heb ik nog niet gekregen. Maar op één of andere manier begon ik mij de schamen. Wat zullen andere mensen er van denken? Wat als ik stage ga doen en mensen ontdekken mijn vlogs? Wat als het niet goed genoeg is?

Niet echt een goede ingesteldheid, want bloggen en vloggen gaf mij zelfvertrouwen. Niet iedereen durft immers tegen een camera op straat te praten. Na wikken en wegen heb ik besloten om mijn hobby verder te zetten. Denken mensen er negatief over dan is dat hun probleem. Het voornaamste is dat ik en mijn kijkers/lezer er voldoening en plezier uit halen.

Ik heb met mezelf de afspraak gemaakt om te bloggen wanneer ik er zin in heb. Een vast uploadschema is niet voor mij besteed! En als kers op de taart wil ik gaan weekvloggen. Toen ik gisteren de weekvlog van Ellen zag werd ik geïnspireerd om het zelf te doen.

Op één of andere manier voelt het als een nieuwe start en ik heb er zin in!

Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Marie

  Leuk dat je weer gaat verder doen! Alvast veel succes 🙂

  23 januari 2017 at 10:23
 • Reply Ellen

  Yayyy! Super leuk dat je weer gaat bloggen en vloggen! Ik kijk er naar uit en super lief dat je mijn weekvlog benoemt hihi!

  23 januari 2017 at 17:58
 • Reply Loïs

  Veel plezier! En inderdaad lekker uploaden wanneer je zin en tijd hebt!

  23 januari 2017 at 18:41
 • Reply Jana

  Super! Doen waar je jezelf goed bij voelt 😀 x

  23 januari 2017 at 20:04
 • Reply Daphne

  Altijd bloggen/vloggen wanneer je er zelf behoefte aan hebt en zin in hebt – dat is ook echt mijn motto!

  23 januari 2017 at 20:25
 • Leave a Reply