Follow:
Lifestyle

Spinazie-Banaan Smoothie

1

Sinds deze week probeer ik gezonder te leven. Ik ben begonnen met fitness en blogilates. Bij een gezondere levensstijl hoort natuurlijk gezond eten. Op dit moment zit ik weer in een smoothie periode. Vandaag deel ik met jullie een lekkere smoothie. 

Meestal als ik een smoothie maak kijk ik wat er op dat moment in huis is. Maandag werd het dus een spinazie-banaan smoothie. Ook wil ik meedelen dat ik mijn ingrediënten toevoeg op het gevoel. Zo kan je na het blenden van de spinazie altijd nog meer toevoegen.

22

Ingrediënten:

♥ Amandelmelk

♥ Spinazie

♥ 1 banaan

Doe alles in de blender en mixen maar. Ik vond dit een heel lekkere combinatie. Van de spinazie smaakte ik niet veel meer, maar er kwam een subtiele amandelsmaak naar boven – lekker! Indien je te veel hebt kan je deze nadien nog uitdrinken als tussendoortje.

Wat is jou favoriete smoothie?

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube  

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply carmen Mattijssen

  Hmm.. dat ziet er lekker uit! Dat ga ik eens een keer proberen. Ik maak vaak smoothies van banaan en aardbei met melk, lekker zoet!

  11 november 2015 at 09:25
  • Reply melissa

   Hmm banaan en aardbei is ook een lekkere combinatie!

   11 november 2015 at 09:37
 • Reply Jana

  Nomnom ziet er keilekker uit 🙂

  11 november 2015 at 10:22
 • Reply Nicole

  Leuk recept! Ziet er erg lekker uit.

  11 november 2015 at 10:24
 • Reply Iris

  Ik vind smoothies met banaan altijd lekker. Ik ben heel erg benieuwd naar de combi, dus ik ga hem snel eens proberen!

  11 november 2015 at 12:16
 • Reply Jolien

  Ziet er lekker uit! Normaal ben ik niet zo fan van spinazie maar in een smoothie komt het vast goed 🙂

  11 november 2015 at 16:01
 • Reply Beautyjuf

  Hmm, dit is zo’n heerlijke combinatie! MEestal laat ik de amendelmelk weg en gebruik ik water. Soms doe ik er wat tarwegraspoeder bij. Ook erg lekker!

  11 november 2015 at 17:11
 • Reply Eilish

  Deze groene smoothie durf ik misschien nog wel aan haha!

  12 november 2015 at 21:23
 • Reply Versatile Eva

  KLinkt als een vreemde combinatie, maar het ziet er wel heerlijk uit!

  14 november 2015 at 14:08
 • Reply Mellavieee - Life As We Know It #27: Time Is Passing By

  […] kwam er een heerlijk smoothie-recept online. Deze week wil ik ook verder lezen in het boek ‘Mooie […]

  6 mei 2016 at 23:03
 • Leave a Reply