Follow:
Varia

Spam your instagram #1

Begin deze week zag ik op het blog van Jana (beyoutifool) een originele manier om elkaar te volgen op instagram. In plaats van spam your blog, spam your instagram. Aangezien ik wat instagramverslaafd ben leek dit mij leuk om te doen. Het is ook een toffe manier om jullie beter te leren kennen.

spamyourinstagram

Zo liefste lezeressen shoot jullie instagram, zodat ik deze kan volgen. Op mijn account post ik voornamelijk foto’s uit mijn persoonlijk leven en natuurlijke af en toe een selfie + heerlijke foodies! Ben je benieuwd naar mijn insta dan kan je deze hier volgen.

Geniet nog van jullie zondag!

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply pinkitnl

  Wat leuk vanmiddag komt er bij mij ook zo’n artikel online haha mijn Instagram naam is Pinkit1988
  x

  10 augustus 2014 at 09:00
 • Reply iliveformydreams.com

  Leuk! Ik ben verslaafd aan IG. Mijn account: Sassie__

  10 augustus 2014 at 10:17
 • Reply La Lulu Fashion

  Leuk artikel. Mijn IG account; LauraStella4

  10 augustus 2014 at 14:36
 • Reply Ann ages gracefully

  Leuk hoor mij kun je vinden op annagesgracefully

  10 augustus 2014 at 18:16
 • Reply Kimberley

  Hey wat leuk! Heb dit nog niet eerder gezien hihi
  Mijn Insta: Sweetbeautylife (vooral veel foto’s over eten en Parijs haha!)

  10 augustus 2014 at 18:51
 • Reply dobeglobe

  OMG YES! Super leuk dat je daar aandacht aanbesteed. Mijn IG vind je onder username bali_wanderlust of neem een keer een kijke op mijn website ! Heel veel liefs and keep up the good work ! xoxo

  10 augustus 2014 at 23:54
 • Reply manonmadness

  Tof ^^ dit is mijn instagram http://instagram.com/manon.madness

  11 augustus 2014 at 04:11
 • Reply Esmée Lifestyle

  Ik volgde je volgens mij al op instagram en anders volg ik je nu. Mijn instagram is @Esmeetjie. Ik plaats mijn instagram vol met foto’s van mijn dagelijks leventje. x

  11 augustus 2014 at 15:01
 • Reply thinkprettynl

  Mag ik nog even spammen? 🙂 mijn instagram account is: thinkprettynl Ik ben pas begonnen met mijn blog, neem zeker eens een kijkje!

  13 augustus 2014 at 15:15
 • Reply Mariëlle

  Dit is een leuk idee 🙂 Ik had laatst een spam je blog artikel op mijn blog! Mijn account heet gekopmakeup, net zoals mijn blog 🙂 Ik post eigenlijk van alles; wat ik mee maak, wat ik mooi vind en wat er die dag op mijn blog verschijnt!

  14 augustus 2014 at 14:36
 • Leave a Reply