Follow:
Varia

Spam your blog #zomereditie

 

ajajajaHet is al een hele tijd geleden dat ik een spam your blog hield. Vandaag kunnen jullie naar hartenlust spammen. Jullie mogen zeker een bezoekje verwachten. Dus spammen maar!

Door deze spam your blog hoop ik nieuwe blogs te ontdekken. De laatste tijd bloggen er steeds meer mensen en is het moeilijk om dit allemaal bij te houden. Dus een extra goede reden om te spammen. Wie weet ontdek je hier ook nieuwe blogs!

Vanaf nu zal ik elk seizoen een spam your blog artikeltje posten. Dit is dus de zomereditie (best een beetje laat). Maar het lijkt mij leuk om altijd nieuwe blogs te ontdekken en jullie te laten spammen. Natuurlijk wil ik niet overdrijven met deze korte artikeltjes. Daarom dat ik kies om het per seizoen te doen!

Laat hieronder gerust een reactie achter met de link naar je blog en vertel kort waarover je blogt.

Bloglovin โ€“ Twitter โ€“ Facebook โ€“ Instagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

17 Comments

 • Reply Ellen

  Lief dat we mogen spammen! Op mijn blog ellenismyname.be plaats ik om de dag een artikel over beauty, fashion of lifestyle! Ik zou het leuk vinden mocht je een kijkje nemen op mijn blog!

  20 augustus 2015 at 08:17
 • Reply Brittany

  Wat een goed idee zeg, elk seizoen een spam your blog artikel! Mijn naam is Brittany. Ik ben een 21 jarig meisje die een passie heeft voor bloggen. Op mijn blog http://www.brittanyelizabeth.nl kunnen jullie dagelijks artikelen verWachten over beauty, fashion of lifestyle. Eigenlijk gewoon over mijn leven en alles wat dat met zich mee brengt. Ik vertrek binnenkort richting Parijs omdat ik een jaar in Disney ga werken. Meer erover lezen? Dat kan op mijn blog!

  20 augustus 2015 at 09:13
  • Reply melissa

   Wauw wat leuk dat je een jaar in Disney gaat werken! Ik ben alvast benieuwd naar je avonturen ๐Ÿ™‚

   20 augustus 2015 at 09:36
 • Reply Jolien

  Wat leuk dat we even mogen spammen! ๐Ÿ™‚ Ik ben Jolien en http://daisiesonbookshelves.com is mijn lifestyle blog. Hier blog ik zo’n 5x per week over fashion, boeken en films, hotspots en meer! ๐Ÿ™‚

  20 augustus 2015 at 09:18
 • Reply Sax and the Pretty

  Oh spammen yes!!! Ik ben al regelmatig op je blog te vinden hoor, maar ik doe het lekker toch. Ik blog op Sax and the Pretty.nl als professioneel musicus over beauty en fashion en dit combineer ik met mijn bestaan als saxofoniste. Daarnaast schrijf ik regelmatig columns en vlog ik en neem ik je mee achter de schermen van mijn concerten, laat zien welke make-up ik draag en hoe hoog mijn hakken zijn en all that jazz. Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! xxx

  20 augustus 2015 at 10:25
 • Reply dresses and daisies

  Hiervan profiteer ik graag. Ik zorg 4 tot 5 keer per week voor een nieuw artikel over beauty of lifestyle. alles heeft wel een tintje ‘cute’. http://www.dressesanddaisies.be

  20 augustus 2015 at 11:06
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ah super leuk! Ik ben Eilish, 21 jaar en blog met veel plezier op http://www.artisticstateofmind.nl Eigenlijk blog ik over alles wat ik leuk vind; fashion, beauty, lifestyle, maar ook veel persoonlijk. Ik vind persoonlijke artikelen ook altijd erg leuk om te lezen! ik ga zelf ook even tussen de comments speuren!

  20 augustus 2015 at 11:12
 • Reply Dionne

  Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  20 augustus 2015 at 11:31
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Wat ontzettend leuk dat we mogen spammen. Ik ben een 18 jarige student die al meer dan een jaar blogt op http://www.dailyinception.blogspot.nl.
  Mijn blog staat centraal op diverse onderwerpen en thema’s

  20 augustus 2015 at 12:22
 • Reply Marushi

  Altijd leuk!! ๐Ÿ™‚ Mijn website heet http://www.marushilifestyle.nl. En hier post ik alles wat ik leuk/interessant vind ๐Ÿ™‚

  20 augustus 2015 at 13:18
 • Reply Naomi in Wonderland

  Wat lief dat we mogen spammen! Ik heb een reisblog waar ik al m’n reisverhalen deel en heel wat tips & tricks meegeef ๐Ÿ™‚ allemaal op http://www.naomiinwonderland.com

  20 augustus 2015 at 19:04
 • Reply Withlovefroms

  Ik zou het super vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog: withlovefroms.weebly.com !
  Ik blog met heel veel plezier over beauty, reizen, shoppen en lekker eten!

  21 augustus 2015 at 10:56
 • Reply Jia

  Wat leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken! Ik blog nog niet zo lang. Ik schrijf columns, maar blog ook over reizen, musical, mijn kledingstijl en nog meer: http://www.jialeen.wordpress.com

  21 augustus 2015 at 18:28
 • Reply Florence

  Bedankt dat we mogen spammen. Op mijn blog schrijf ik over van alles en nog wat: van dIY’s en recepten tot persoonlijke kletspraatjes en outfits. Alles komt aan bod. ๐Ÿ™‚ Come and take a look!

  22 augustus 2015 at 19:43
 • Reply Sandra

  Wat lief dankjewel! Zo’n drie jaar geleden begon ik een blog met de naam beautybysandra. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over beauty maar ook over fashion, mijn hardloopavonturen en alles wat me in het dagelijks leven bezig houdt. Ik ben dan ook sinds kort overgegaan op mijn nieuwe blog: http://www.sandrarosa.nl/ waar ik enorm trots op ben!

  26 augustus 2015 at 15:14
 • Reply Marlies

  Leuk idee!
  Mijn blog heet Magnificent escape (http://www.magnificentescape.com) en gaat over reizen.
  Over een kleine twee maanden ga ik voor een jaar naar Canada waar ik uiteraard veel over ga bloggen.
  momenteel doe ik dat over Australiรซ en alle andere landen die ik heb bezocht.
  Kom langs zou ik zeggen en laat weten wat je ervan vind.
  Marlies aka Magnificent Escape

  1 september 2015 at 22:17
 • Reply Axelle

  Ooh wat fijn! Ik heb een blog waar ik voornamelijk over fashion en beauty schrijf, maar de laatste tijd ben ik ook wel te vinden in de food- en home deco categorieรซn! Kom dus zeker een kijkje nemen! xoxo Axelle
  http://justjaxelle.wordpress.com

  2 september 2015 at 08:40
 • Leave a Reply