Follow:
Varia

Spam your blog #herfsteditie 2015

12188299_10207454059448235_1497151047_n

Elke seizoen krijg je op mijn blog de kans op te spammen. Vandaag kunnen jullie naar hartenlust spammen in de herfsteditie. Jullie mogen zeker een bezoekje verwachten. Dus spammen maar!

Door deze spam your blog hoop ik nieuwe blogs te ontdekken. De laatste tijd bloggen er steeds meer mensen en is het moeilijk om dit allemaal bij te houden. Dus een extra goede reden om te spammen. Wie weet ontdek je hier ook nieuwe blogs!

Laat hieronder gerust een reactie achter met de link naar je blog en vertel kort waarover je blogt.

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Lief Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Noor Clothes&Dreams

  Hey! Mijn blog is Clothes & dreams (http://clothesanddreams.blogspot.com) waar ik blog over kleren en dromen.?
  xx Noor

  6 november 2015 at 08:22
 • Reply Dionne

  Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  6 november 2015 at 09:57
 • Reply Sanne

  Wat leuk dat je dit doet! Ik ben Sanne en ik blog op http://www.wavesintomotion.com. Elke dag komt er een nieuwe artikel online. De onderwerpen zijn erg verschillend. Zo kan je een rubriek Beauty vinden, een rubriek Lifetsyle en Personal, en een rubriek Fashion.

  6 november 2015 at 10:52
 • Reply Jana

  Ik ben Jana, 23 jaar en ik heb een Belgische beautyblog: lesjolies.be. Daar blog ik zowel over high-end beauty als goedkopere make-up, ik vind het namelijk belangrijk om die 2 af te wisselen! Ik toon favorieten, swatches, reviews… en Af en toe deel ik ook wel eens iets op vlak van fashion, home of op vakantie gaan!

  Toevallig mag je vandaag ook bij mij je blog spammen!

  6 november 2015 at 11:02
 • Reply Sophie

  Ik kende je blog nog niet, maar via http://www.lesjolies.be kwam ik je tegen. Zo leuk als die “spam je blogs”! Op mijn blog http://www.sophietjes.nl vind je allerlei heerlijke recepten, leuke dingen om te doen in Rotterdam en reviews over boeken die ik heb gelezen heb.

  6 november 2015 at 11:40
 • Reply Simone

  Zo lief! op mijn blog http://www.lifeofsimone.nl schrijf ik dagelijks over mijn passies fashion, beauty en trendwatching. Mijn blog is verder lekker persoonlijk! Ook ben ik heel actief op Instagram, http://www.instagram.com/@simone_vissers.

  6 november 2015 at 12:19
 • Reply Danielleeee

  Wat super leuk! Ik ben Danielle van http://www.theloveforpink.nl. hier kun je 4 keer per week een leuk artikel verwachten. De onderwerpen lopen uiteen van beauty tot lifestyle en video’s ! Neem gerust een kijkje en laat ook even een reactie achter als je bent geweest 🙂

  X. Danielleeee

  6 november 2015 at 15:04
 • Reply vicky

  Ik blog sinds twee maanden op http://mangobananalife.wordpress.be , ik blog hier over de meest diverse dingen. Zowel lifestyle, beauty als boeken, films en wat DIY. Feedback en opbouwende kritiek is ook zeker welkom !! 🙂

  6 november 2015 at 16:41
 • Reply Hanna

  Leuk idee! Op mijn blog over Gent (http://hannaverkent.gent) vind je al mijn ervaringen in Gent, toekomstige evenementen, tips, … En sinds 3 november zijn er elke dinsdag winterwinacties waarbij je leuke Gentse producten kunt winnen!

  6 november 2015 at 20:34
 • Reply Elze

  Nieuwe blogs ontdekken is altijd zo leuk! Ik ga op deze blogs dus ook zeker een kijkje nemen. Ikzelf blog sinds een weekje op http://www.favoeblog.blogspot.com over van alles wat ik leuk vind. Het bloggen en bloggerwereldje bevalt me tot nu toe goed dus ik hoop dat ik nog lang door kan blijven gaan 🙂

  Liefs, x

  8 november 2015 at 23:45
 • Reply Caroline

  Mijn blog (www.felicecaro.blogspot.be) is gewoon een simpele lifestyleblog waar ik vanalles en nog wat vertel. Het is niet zo speciaal, stelt niet erg veel voor maar ik beleef er plezier aan en dat is het belangrijkste. het zou leuk zijn als je een kijkje neemt. Ook ben ik genomineerd voor de Liebster Award en ik zoek nog blogs die ik kan nominer… Interesse?

  9 november 2015 at 20:55
 • Leave a Reply