Follow:
Varia

Spam your blog #4

Jullie mogen weer lekker spammen! De komende tijd zal ik het druk hebben met stage en dus niet altijd de tijd vinden om te reageren – dus spam er lekker op los. Ik hoop nog ander leuke blogjes te ontdekken daarom mogen jullie je lieve medebloggers ook in de bloemtjes zetten. Je kan zeker en vast een bezoekje te verwachten.

dfdLiefs Melissa x

 

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Dionne

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  3 december 2014 at 08:03
 • Reply Pauline

  Oooh, lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Pauline en ik blog op fairygodmotherr.blogspot.be . Het is een lifestyleblog met onder andere artikels over beauty, fashion, shoplogs, reviews en ga zo maar door!

  Liefs,
  Pauline

  3 december 2014 at 08:26
 • Reply Renee

  wat leuk en lief dat we mogen spammen! Ik ben Renee een 18 jarige theaterstudent en blog over mijn theater/film/auditie ervaringen, ik schrijf over mijn weg naar Amerika omdat ik daar in 2016 – september – daar 9 maanden ga studeren. Verder blog ik over van alles wat mij bezig houdt en mijn leven. Ik blog op http://www.reneesbloglife.blogspot.nl X

  3 december 2014 at 14:17
 • Reply Annette

  Hi ik ben Annette van de blog Ann Ages Gracefully. Ik plaats 3x per week een artikel over huidverzorging, make-up, boeken of lifestyle. Daarnaast ben ik moeder van 2 tieners en heb ik een fulltime baan. Leuk als je eens op mijn blog komt lezen.

  3 december 2014 at 15:58
 • Reply Lotje

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op http://www.beautybylj.nl vooral over beauty. Makeup is mijn grote passie en dat zie je zeker terug op mijn blog. Kom je een keer kijken? XXX

  3 december 2014 at 16:03
 • Reply Mariëlle

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal. Sinds kort ben ik ook te vinden op Twitter en heb ik een Facebookpagina, beiden onder de naam Gekopmakeup. Maar om het je handig te maken, heb ik alle buttons rechts op mijn blog staan 🙂
  Liefs Mariëlle

  3 december 2014 at 19:21
 • Reply Maaike

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Maaike en ik blog al bijna een halfjaar op http://xmmke.blogspot.nl over voornamelijk beauty producten <3 Daarnaast post ik ook heel veel persoonlijke post, omdat dat echt mijn blog maakt. Iedereen kan namelijk over beauty schrijven, maar ik maak er een hele persoonlijke blog van. Zou het leuk vinden als je even een kijkje nam! 🙂

  3 december 2014 at 21:08
 • Reply Loïs

  Ik heb het ook zo druk 🙁
  Ik blog op mijn eigen blog genaamd Loïs’ Blog. De artikelen die je daar kunt vinden gaan over fashion, beauty en lifestyle. Ik wil er ook graag fotografie en interieur aan toevoegen.

  Liefs,
  Loïs.

  http://www.loisblog.com

  4 december 2014 at 21:39
 • Reply Rachel

  wat leuk dat dit mag, ik heb een blog http://www.Rachelkromdijk.nl waar iedere dag berichten op te lezen zijn. Verder heb ik ook een Nederlands youtube channel waar ik iedere dinsdag en vrijdag video’s op plaats om 17:00. Verder heb ik ook nog een Engels kanaal waar ik net mee ben begonnen en daar plaats ik vooral looks ook extreme looks BeautyBeyondRachel liefs

  4 december 2014 at 22:59
 • Reply Merel

  Mijn blog is een persoonlijke fashionblog. Ik post er outfits, lifestyle en heel af en toe wat beauty. Ik begon deze blog omdat ik het zo jammer vond dat er zo weinig curvy bloggers waren. Ik noem mijzelf wel eens in between: ik ben niet dun, maar ook niet plus-size. Met deze blog wil ik laten zien dat je er altijd leuk uit kunt zien, welke maat je ook hebt!

  6 december 2014 at 19:50
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Goedendag! Mijn naam is Tessa en ik ben 17 jaar oud. Ik blog ongeveer nu een half jaar op mijn blog ‘Daily Inception’, met VEEL plezier. Ik heb geen vast thema waarover ik blog, dus er zit een grote diversiteit in mijn blogposts. Toch zijn er regelmatig dingen die terugkomen en nieuwe concepten die gecreëerd gaan worden. Ben je nieuwsgierig aan het worden? Neem dan gauw een kijkje op http://www.dailyinception.blogspot.nl

  7 december 2014 at 15:53
 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Leuk! Ik ben Kim, 22 jaar, woon in België en blog op http://www.kimsbloglife.be over allerlei dingen die ik leuk vind. Het liefste schrijf ik persoonlijke posts en maak ik wishlists en shoplogs.

  7 december 2014 at 15:53
 • Leave a Reply