Follow:
Beauty Lifestyle

Shoplog: Kruidvat en ICI Paris XL

1Gisteren besloot ik na mijn werk nog even de stad in te gaan. Ik had net genoeg tijd om het Kruidvat en de ICI Paris XL een bezoekje te brengen. Zoals altijd kwam ik het Kruidvat niet buiten zonder iets te kopen.Tezamen kocht ik 3 lakjes, een mascara en een nieuwe parfum. Kijken jullie even mee naar mijn aankoopjes?

IMG_2026

IMG_2027Ik had al enkele artikels gelezen over de Maybelline Color Show Bleached Neons. Deze maakte mij erg nieuwsgierig, waardoor ik mezelf op ééntje trakteerde. Ik koos voor de Sun Flare. Het heeft een wat licht oranje kleur. Perfect om in de zomer te dragen. Ik kan niet wachten om dit lakje uit te proberen.

Kruidvat: 3,99 euro

IMG_2032

Bij de ICI Paris XL kwam ik dit leuke lakje tegen van het merk Mavala. Het laakje noemt Wichita en heeft een zeer lichtroze kleur. Op de foto gaat het eerder naar de witte kant toe. Dit is mijn eerste lakje van het merk. Ik ben enthousiast om het lakje uit te proberen.

ICI Paris XL: 4,70 euro

IMG_2035

Snel nam ik bij de de ICI Paris XL deze topcoat mee van het merk Only You.

ICI Paris XL: 4,95 euro

IMG_2041

Ik was echt toe aan een nieuwe mascara. Mijn oog viel op deze Volume Express mascara van Maybelline. De verpakking belooft de meest extreme volume en geen klontertjes. Ik ben benieuwd of dit product aan mijn verwachtingen zal voldoen.

Kruidvat: 13,99 euro

IMG_2039

Deze laatste is echt wel mijn favoriete nieuwe aanwinst: Dot van Marc Jacobs. Het is mijn tweede parfum van Jacobs en ik ben helemaal verslaafd. Ik kocht deze niet zelf, maar kreeg deze van mijn vriend. Wat lief! De geur heeft een fruitig kantje. Voor mij is dit een perfecte geur om heel het jaar door te dragen. Een leuk extra aan de parfums van Marc Jacobs zijn de leuke flacons.

ICI Paris XL: 73, 35 euro

Dit was was het resultaat van een halfuurtje dat stad in te gaan. Ik denk dat u maar wat moet sparen voor mijn tripjes naar Brugge & Londen.

Hebben jullie nog leuke dingen gekocht de laatste dagen? 

Liefs Melissa

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply melfortune

  Heel leuke items, vooral lakjes lijken me erg mooi!
  x

  26 juni 2014 at 11:37
 • Reply Maaike

  Wat een gave aankopen! Ik ben zó benieuwd naar de geur! De flacon alleen al is fantastisch! 🙂

  26 juni 2014 at 19:52
 • Reply lovingyourlifenl

  Kei leuke aankoopjes. Die parfum is echt heel schattig

  27 juni 2014 at 10:13
 • Reply beyoutifool

  Die parfum wil ik al zo lang! Hij ruikt heerlijk 😀

  29 juni 2014 at 18:42
 • Reply Diary #1 | Mellavieee

  […] na mijn werk ging ik nog even de stad in. Dit was het resultaat :). Voornamelijk met het parfum (dat ik van mijn vriend kreeg) ben ik […]

  2 juli 2014 at 21:19
 • Reply Shoplog: Action | Mellavieee

  […] kan niet wachten om mijn nieuwe nagellakjes uit te proberen. Uit mijn vorige shoplog staan er ook nog enkele op mij te wachten. Bij lakje nummer 2 zit er zo’n sterke beveiliging […]

  10 juli 2014 at 07:05
 • Leave a Reply