Follow:
Lifestyle

Shoplog: Kruidvat, Action & Ici Paris XL

shoplog1

Vandaag is er weer een mijlpaal in mijn blog en YouTube carrière. Enkele uren geleden is mijn eerste opgenomen shoplog online gekomen. Ik kocht onder andere dingen bij het Kruidvat, de Action en Ici Paris XL. Ik zou het fijn vinden zou je mijn video bekijken.  

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien. Mijn favoriete aanwinst is Black Opium van Yves Saint Laurent. Deze geur stond al enige tijd op mijn wishlist. Ik ben dan ook bij dat ik hem aan mijn collectie kan toevoegen. Indien je nog film en bewerkingstips hebt, mag je deze zeker achterlaten bij de comments.

shoplog2

Hebben jullie shoplogs liever in video- of fotovorm? 

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube  

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kirsty

  Leuke shoplog! Black Opium is inderdaad heel erg lekker!

  13 november 2015 at 11:17
 • Reply saskia

  Black Opium, lekker! Zelf kijk ik shoplogd het liefst in fotovorm, maar dit is ook leuk!

  13 november 2015 at 19:31
 • Reply Jana

  Dat parfumflesje is zo mooi! En zo handig dat er ook een handtasformaat bijzit, zo cute 😀

  13 november 2015 at 22:53
 • Reply Angela

  Super leuke shoplog! 🙂 sUPER MOOI PARFUM FLESJE. wAUW!!

  14 november 2015 at 23:01
 • Reply Nathalie

  Love it!
  Die kookboeken komen ook van bij de Action?
  En hoeveel kosten ze? Want ik ben ook op zoek naar kookboeken met gezonde (en lekkere!) recepten
  xxx nath

  15 november 2015 at 08:57
 • Leave a Reply