Follow:
Video's

Shoplog: Action, Hema & Zeeman 2016

thumnailshoplog

Eerlijk? De Action en de Hema zijn winkels waar ik amper buitenga zonder iets te kopen. Bij mijn laatste bezoek aan de Zeeman was ik ook aangenaam verrast! Vandaag dus een shoplog met mijn aankopen uit deze 3 leuke winkels. Ik wens je veel kijkplezier! 

Wat is jullie favoriete item uit deze shoplog?

Bloglovin – Twitter – Facebook  Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Vanessa

  Leuke shoplog Melissa! Ik geef ook de voorkeur aan een papieren agenda i.p.v. alles in mijn gsm bij te houden. Het is dan ook moeilijk om al die leuke agenda’s en notitieboekjes te weerstaan. Je bent dus heus niet de enige, haha. Die etui van Bambi is echt supercute. De Max & More lippenbalsem heb ik ook gekocht in drie smaken: blueberry, strawberry en vanille. Ik vind ze echt heel fijn. Het rieten mandje heb ik ook maar dan in het mintgroen. En die lipstick organizer lijkt me erg handig!

  10 oktober 2016 at 09:20
  • Reply melissa

   Dankjewel Vanessa! Ik heb gisteren de lippenbalsem gebruikt en ik vind hem ook heerlijk 🙂

   11 oktober 2016 at 08:45
 • Reply Robin Valentine

  dat marmeren dienblad is zo handig voor foto’s! en staat ook super leuk 🙂

  10 oktober 2016 at 14:10
 • Reply Annette

  Wat een leuke items, ik shop ook graag bij deze winkels 🙂

  10 oktober 2016 at 19:30
 • Reply Iris

  Ah leuk!! Ik heb ook zin om zo veel bij de Action te shoppen! En inderdaad, die etui van Bambi is echt heel leuk! Ideaal voor make-up kwasten

  11 oktober 2016 at 09:08
 • Reply Marlies

  Weer zoveel leuke dingen! Ik had net mezelf beloofd om niks te kopen en veel te sparen, haha.

  2 november 2016 at 22:23
 • Leave a Reply