Follow:
Lifestyle

Selfiestick – GSMpunt.nl

1Is een selfietick vandaag nog uit het straatbeeld te denken? Wel ik denk het niet. Van GSMpunt.nl kreeg ik de kans om iets uit hun webshop uit de kiezen. Mijn oog viel meteen op deze groene selfiestick met bluetooth functie. 

2De selfiestick werd geleverd in een doos waar  alle praktische informatie op staat. Evenals zit er een witte usb kabbel bij om de stick op te laden. De selfiestick is geschikt voor smartphones met een breedte van 5.5 cm tot 8.5 cm. Zoals je kan zien is de bovenkant van de stick zeer flexibel en kan je vanuit verschillende posities foto’s nemen.

3De selfiestick kan je maar liefst uitschuiven tot 94 cm en is beschikbaar in het groen en het zwart. Ik ging voor de groene variant, want wat extra kleur kan nooit kwaad. Voordat je de stick kan gebruiken moet je deze eerst via bluetooth koppelen aan je smartphone. Daarna is het kinderspel en moet je gewoon op het knopje drukken.

4GSMpunt.nl heeft natuurlijk veel meer dan alleen deze selfiestick. Zo kan je er terecht voor leuke hoesjes en batterijen. Mensen met een Iphone kennen de reputatie wel van de iphone batterijen. Een extra batterij is dan altijd mooi meegenomen.

6Natuurlijk testte ik mijn selfiestick uit met mijn lieve vriendin Gina. Zoals je merkt op de foto’s is normaal doen niet ons ding. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe aanwinst en hij gaat zeker mee op mijn minivakantie naar Amsterdam. Dus als jullie tussen 20/07 en 23/07 twee crazy ladies zien rondlopen, zijn wij dat hihi!

De selfiestick is te verkrijgen bij GSMpunt.nl voor € 24,95

Gebruiken jullie wel eens een selfiestick? 

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Michaela

  Die stick ziet er erg goed uit! Haha, geweldige foto’s 😉

  19 juni 2015 at 08:18
 • Reply Denise

  Ah ik HOU van selfiesticks, zo leuk!

  19 juni 2015 at 11:38
 • Reply JenniferZblog

  Ik weet dat de action er ook een paar heeft en ik denk dat ik er een ga halen zodat het makkelijker wordt om te vloggen als ik daar aan ga beginnen 🙂

  19 juni 2015 at 12:51
  • Reply melissa

   Als je één bij Action koopt vergeet er dan geen bluetooth afstandsbediening bij te kopen 🙂

   19 juni 2015 at 13:25
 • Reply Saraya

  Ziet er goed uit, zelf gebruik ik geen selfie stick 🙂
  X

  19 juni 2015 at 12:57
 • Reply Jolien

  Ik heb zelf nog geen selfiestick maar het ziet er echt handig uit! Leuke foto’s ook! 😀

  19 juni 2015 at 13:20
 • Reply bymarlayne

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt met deze stick, haha!

  19 juni 2015 at 15:58
 • Reply Infinity

  Zelf ben ik niet echt voor selfie sticks, aangezien ze toch vrij veel ongeluk veroorzaken, haha! In mijn vriendenkring zijn er al twee mensen hun Iphone eruit gevallen, met gevolg dat ze niet meer te herstellen zijn … Maar het is natuurlijk wel leuk om te gebruiken als er niets gebeurd!

  19 juni 2015 at 20:35
 • Reply Jolien

  Ik vind het echt een handig ding om foto’s van grotere groepen mee te maken!

  19 juni 2015 at 21:50
 • Reply Roxanne | Peachlife

  Selfie sticks zijn een bloggers best friend. Ik zou echt niet meer zonder kunnen haha!

  20 juni 2015 at 18:36
 • Leave a Reply