Follow:
Persoonlijk

Plog 23/06: markt & genieten van het mooie weer

plog

Het is tijd voor mijn eerste plog! Ik vond het zeer leuk om te doen, maar ik vergat continue foto’s te maken. Zo ging ik naar de markt, genoot ik van het mooie weer en ging ik boodschappen doen. Een normale dag dus. Het mooie weer maakte mijn dag meer dan geweldig!

1Mijn maandagochtend begon ik met muesli en stukjes chocolade. Ik was een beetje lui om iets anders te prepareren. Snel nog een selfie! Ik ben best tevreden met de kleur van mijn lippen (droeg geen lippenstift).

2

Samen met mijn vriend besloot ik om naar de markt te wandelen. Ik werd helemaal vrolijk van de bijna helderblauwe lucht. Jammer dat mijn vriend niet zo graag op foto’s staat. Bij de C&A paste in enkele dingen. Uiteindelijk besloot ik om het rokje niet mee te nemen. Nu heb ik er wel een beetje spijt van :(.

3

Het was maanden geleden dat ik nog eens naar de markt ben geweest. ik vind het leuk om producten zoals fruit vers op de markt te kunnen kopen. Deze lekkere aardbeien en cuberdons (neuzekes) kocht ik op de markt.

4 Op en terrasje genieten van een koffie verkeerd. Ik ben een beetje verslaafd. Zodra ik thuis kwam maakte ik snel even een lunch klaar.

5Genieten in het zonnetje met een boek. Van lekker luieren in de zon word ik echt vrolijk.

6Snel nog even boodschappen doen bij de Albert Heijn. Ik kocht broodjes in de vorm van voetballen. Normaal ben ik niet zo’n voetbal supporter, maar voor het WK maak ik een uitzondering. Go Red Devils! Ik trakteerde mezelf op deze limited edition van Magnum met champagne. Ik was helemaal verkocht!

7Om mijn avond af te sluiten ging ik nog even bloggen. Op het moment ben ik volop bezig het blogwereldje te ontdekken.

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan de afgelopen dagen?

Liefs Melissa

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Maaike

  Heel erg bedankt voor het volgen op Bloglovin! Wat een leuke plog, ziet eruit als een heerlijke dag! 🙂

  25 juni 2014 at 09:18
 • Reply Florentine

  Wat onwijs leuk deze plog! Naar die magnum ben ik zo super benieuwd trouwens, misschien toch maar eens proberen 😉 Leuke blog heb je trouwens!
  XXX Liefs Florentine

  25 juni 2014 at 11:24
 • Reply shirley lovingyourlife

  Aah jammer dat je het rokje niet heb gekocht, die is wel erg leuk. xxx

  25 juni 2014 at 11:36
 • Reply beautyroad

  Leuke plog! Als de zon zich laat zien ben ik ook volop aan het genieten!

  25 juni 2014 at 12:44
 • Reply Anne Solveig

  Leuk om te zien!

  25 juni 2014 at 18:49
 • Reply Kirsty

  Wat een leuke plog! Ik vind die aarbeien er echt heerlijk uitzien! Heerlijk ook dat je in de zon ging genieten met een boekje erbij; dat doe ik zelf ook graag 🙂

  25 juni 2014 at 20:33
 • Reply iiithinkpink

  Leuke foto’s!

  25 juni 2014 at 20:42
 • Reply svenja

  Dat rokje van de C&A is erg leuk, jammer dat je hem niet hebt gekocht. En hmmm er gaat niets boven lekkere verse aardbeien. Love it!

  25 juni 2014 at 23:16
 • Reply Rani

  Ik vind plogs altijd zo leuk!
  Leuke foto’s heb je gemaakt!

  26 juni 2014 at 00:28
 • Leave a Reply