Follow:
Persoonlijk

Persoonlijke update #1

De laatste tijd ben ik weer onregelmatig aan het bloggen. Nu mijn afstudeerstage afgelopen is heb ik gelukkig meer tijd. Vandaag heb ik een persoonlijk update voor jullie. Kijk je mee? 

11225600_10206224746716185_1381945570_n

Persoonlijk:

Wat jullie misschien nog niet weten is dat ik al bijna 5 maanden alleen ben. En eerlijk het bevalt mij wel. Als een relatie niet meer werkt is het beter om er een punt achter te zetten. In het begin was het even wennen om terug alleen te zijn, maar op dit moment geniet ik er met volle teugen van. Het voelt goed om dit even met de buitenwereld te delen. Na de breuk heb ik superveel steun gekregen van mijn lieve vriendinnetjes. Lieve schatties ik weet dat jullie dit lezen en echt 1000 maal bedankt!

De laatste paar maanden ben ik jammer genoeg wat kilootjes bijgekomen. Het is niet extreem, maar toch voel ik mij er niet goed bij. Ik ben gemotiveerd om deze er weer af te krijgen. Dit onderwerp ligt voor mij nogal gevoelig. Vroeger was ik niet van de magerste en ik ben zelfs naar het Zeepreventorium geweest. Daar ben ik tussen de 30 à 35 kg afgevallen. In de toekomst zal ik hier zeker nog een artikel over schrijven. Gelukkig gaat het lopen op dit moment goed. En binnenkort wil ik misschien beginnen met de vanaf work-outs van Kayla Itsines. Nu mijn stage en lessen gedaan zijn heb ik meer tijd.

School:

Zoals je eerder kon lezen is mijn afstudeerstage afgelopen. Het was een zeer leerrijke ervaring! Op mijn punten is het nog even wachten tot juni. Met mijn eindwerk is het jammer minder vlot verlopen. Ik heb dan ook besloten om dit in te dienen in de tweede zit in augustus. Voor de rest heb ik 1 herexamen. Dus ik mag best niet klagen en hopelijk kan ik in september afstuderen als pedagogisch coach. Duimen jullie voor mij?

Blog:

Met mijn blog gaat het best goed. Wel heb ik het er moeilijk mee dat ik niet regelmatig kan bloggen. Maar daar gaat verandering in komen nu ik meer tijd heb. Naar de zomer toe zou ik graag een nieuwe lay-out door iemand laten ontwerpen. Indien jullie mensen kennen die lay-outs ontwerpen laat gerust achter bij de comments.

En ik had dit nooit gedacht maar ik heb mijn eerste filmpje voor mijn blog opgenomen. Over de kwaliteit ben ik zeker nog niet tevreden. Met de toekomst zal dit wel beter worden. Ik vind het zo leuk om tegen de camera te praten haha. Tips zijn dus zeker en vast welkom! Vloggen wil ik ook graag een keertje doen. De mensen op straat zullen ook wel denken die zit tegen haar gsm te praten. But I don’t care. Hopelijk zal de blogwereld in België snel evolueren dan is het allemaal niet zo vreemd meer.

Jullie zijn weer ietsje meer op de hoogte over het reilen en zeilen van mijn leven. Indien jullie vragen hebben mogen jullie deze zeker en vast stellen.

BloglovinTwitterFacebookInstagram 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Daphne

  Erg fijn dat je vriendinnen er zo voor je zijn na een relatiebreuk. Zoiets is nooit leuk en kan vaak erg lang duren voor je het helemaal verwerkt hebt, maar zolang je de juiste mensen om je heen hebt voelt het al een stuk dragelijker <3 Overigens ben ik erg benieuwd naar je eerste filmpje! En oja, heel veel succes met de work-outs; you can do it girl!

  15 mei 2015 at 11:05
  • Reply melissa

   Wat een lieve reactie! Dankjewel 🙂 xx

   18 mei 2015 at 09:23
 • Reply Ellen

  Relatiebreuken zijn nooit leuk! Super leuk om nog een Belgische youtuber tegen te komen! Ik maak zelf ook filmpjes, maar ik helaas nog niet al te veel Belgische youtubers.

  15 mei 2015 at 16:00
  • Reply melissa

   Ooh leuk ik ga zeker is kijken! Best jammer dat in België niet veel Youtubers zijn 🙂

   18 mei 2015 at 09:22
 • Reply Saraya

  Erg fijn dat je vriendinnen je zo goed steunen, niet leuk een relatiebreuk 🙁
  Oo ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out & filmpjes 🙂
  X

  16 mei 2015 at 00:19
  • Reply melissa

   Dankje Saraya! De nieuwe lay-out zal wel nog even duren 🙂 x

   18 mei 2015 at 09:20

  Leave a Reply