Follow:
Persoonlijk

Persoonlijke Update: School, Youtube & Blog

personalupdate

Deze zomer had ik geen feeling met het bloggen. Nu de herfst aanbreekt begint het toch weer te kriebelen. Hoog tijd voor een persoonlijke update! Lees je mee? 

School || Na bijna 3 maanden vakantie is het gedaan met het mooie leven. Vandaag beginnen mijn lessen weer. Ik vind het toch wel spannend!  Zoals jullie misschien wel weten, begon ik in februari aan mijn bachelor orthopedagogie. Doordat ik al een diploma heb, volg ik een verkort traject. Voor de vakken van het 1e jaar was ik met glans geslaagd. Dit jaar staan alle vakken van het 2e en 3e jaar op het programma. Mijn vakken vallen wel in de omgekeerde volgorde. Tijdens periode 1 en 2 doe ik voornamelijk derdejaars vakken en de tweedejaars vakken in periode 3 en 4. Een beetje verwarrend, maar komt wel goed! Het voelt toch wel als een eerste schooldag, want ik zal weer nieuwe mensen leren kennen. Ik ken namelijk niemand uit het 3e jaar. Nu hopen dat ik aan het einde niet te veel herexamens heb.

jfogjfo

Youtube || Er heerst de laatste tijd een dilemma tussen bloggen en Youtube. Ik moet bekennen dat ik meer tijd wil stoppen in Youtube. En met name in vlogs maken. Op mijn kanaal kan je nu o.a. mijn vakantie vlogs van het Gardameer zien en nadien volgen die van Rome. Tot eind oktober zijn jullie zoet met Italië vlogs! Mijn doel is om vanaf nu 1 keer per week een vlog te uploaden. Indien ik tijd heb komen er ook extra video’s online (bv: opgemaakte video, shoplogs,…). Wil je op de hoogte blijven abonneer je dan zeker op mijn kanaal!

Blog || Mijn blog wil ik zeker niet aan de kant schuiven! Ik wil per week zeker 2 à 3 artikels online plaatsen. Op dit moment ben ik aan het nadenken om meer persoonlijkere artikels te plaatsen. En vanaf volgende week maandag kan je weer mijn rubriek ‘Life As We Know It’ verwachten.

Welke artikels zouden jullie graag meer op mijn blog zien? 

Bloglovin  Twitter  Facebook  Instagram  Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Romy

  Wat leuk dat je weer meer wilt gaan bloggen! Veel succes met je studie!

  19 september 2016 at 11:33
  • Reply melissa

   Dankjewel x

   20 september 2016 at 10:44
 • Reply Jana

  Leuk om te lezen! Veel succes gewenst op school 🙂 x

  19 september 2016 at 20:24
 • Reply Saraya

  Wat leuk dat je weer wilt wat gaan bloggen, alvast veel succes met je studie 🙂

  19 september 2016 at 20:25
 • Reply Valerie

  Stiekem zou ik ook wel willen vloggen, maar twijfel nog te veel, haha! XX

  19 september 2016 at 21:19
  • Reply melissa

   Ik zou het gewoon een keertje proberen! x

   20 september 2016 at 10:45
 • Reply Sabine

  2 a 3 artikels per week vind ik nog best veel! Wel leuk 🙂 Succes met alles!!

  20 september 2016 at 00:46
  • Reply melissa

   Dankjewel! Ik hoop dat ik er toch 2 per week kan posten 🙂

   20 september 2016 at 10:45
 • Reply Marie

  Veel succes op school! Ik kijk al uit naar de vlogs 🙂

  20 september 2016 at 19:08
 • Leave a Reply