Follow:
Lifestyle

Outfit: School-Ready Met Mijn Chesterfield Rugzak Van Duifhuizen Tassen & Koffers

5Ik kan mij niet herinneren wanneer ik het laatst een rugzak op mijn schouders droeg. Enkele jaren geleden gaf ik mijn welgeliefde Vans rugzak aan mijn zus. Sindsdien werden handtassen mijn beste vriendinnen. De laatste tijd begon ik op sommige momenten te beseffen, dat een rugzak wel handig zou zijn. Tja, maar ik had er geen! Mijn gebeden werden gehoord en ik kreeg een leuk mailtje binnen. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

2

Van Duifhuizen Tassen & Koffers mocht ik een rugzak uitzoeken om te reviewen. Zoals ik al zei, mijn gebeden werden gehoord. Mijn nieuwe aanwinst komt de komende tijd goed van pas. Ik ga deze zomer nog 2 keer naar Italië en op 19 september beginnen de lessen weer. Mijn oog viel meteen op de cognackleurige rugzak van Chesterfield. Deze is gemaakt van echt leer en is daarom heel buigbaar. Oké, jullie weten wel wat ik bedoel? Niet stroef of dat te stof tegentrekt. Dit vind ik een groot pluspunt! Want zo kan je er volgens mij nog meer spullen in kwijt. En als vrouw neem je nu eenmaal veel gerief mee.

4

Weet je wat mij soms stoort aan handtassen? De dunne bandjes waarmee je een handtas over je schouder kan hangen. In de avond kan ik hierdoor wel eens last hebben aan mijn schouders. Een voordeel van mijn Chesterfield rugzak zijn de brede schouderbanden (Oké, ik heb geen idee hoe ik dit anders moet noemen). Doei, met die vermoeiende schouderpijn!

3

Ik kan haast niet wachten om mijn nieuwe aanwinst te gebruiken. Maar of ik nu altijd voor een rugzak zou kiezen? Neen, wel ga ik voor school afwisselen tussen mijn handtassen en mijn Chesterfield rugzak. Wat ik wel zeker weet, is dat hij in de toekomst meegaat op leuke uitstapjes.

1

Rugzak: Duifhuizen Tassen & Koffers | Schoenen: Foodlocker | Shirt: Primark | Broek: H&M |Bomber: Loavies

Nemen jullie vaak een rugzak mee?

Bloglovin  Twitter  Facebook  Instagram  Youtube 

Liefs Melissa xx

* Dit artikel bevat producten die ik ontving, maar hebben geen invloed gehad op mijn mening

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Svenja

  Wauw, wat een onwijs mooie en stijlvolle rugtas heb je er bij. De rest van je outfit vind ik ook heel mooi. De locatie is ook prachtig. Heel mooi geheel zo <3

  12 augustus 2016 at 09:08
 • Reply Nienke

  Super mooie rugzak, moet zelf ook nog een tas zoeken voor aankomend schooljaar. Laatste jaartje school, over een week begin ik al. Oeps.. :/

  12 augustus 2016 at 13:40
 • Reply Jana

  Wat een mooie rugzak! En een super mooie locatie heb je daar!

  12 augustus 2016 at 21:31
 • Reply Lieke van Veen

  Mooie rugzak alleen jammer genoeg veel te duur 🙁

  12 augustus 2016 at 22:28
 • Reply Ismay

  Hij is heel erg mooi. Gaaf die cognac kleur en dat hij van leer is! Ik vind hem erg tof. Hopelijk komt hij inderdaad goed van pas in Italie 🙂

  12 augustus 2016 at 23:07
 • Reply Sanne

  Hij’s tof! Ik vind rugzakken ook heel chill én tof! Mooie kleur ook 🙂

  13 augustus 2016 at 18:04
 • Reply Sandra

  Oooh ik vind ‘m heeeeel gaaf!! Ik hou van die bruine leer kleur. Jep, tof ding hoor!

  14 augustus 2016 at 19:18
 • Leave a Reply