Follow:
Beauty

Opgemaakt #2

opgemaaktHet is al een hele tijd geleden dat ik mijn opgemaakte producten aan jullie liet zien. De afgelopen tijd maakte ik voornamelijk douchegels op. En mijn voorraad is nog lang niet op. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten? 

1

Zoals ik al zei maakte ik heel wat douchegels op:

Nivea Pearl & Beauty: Dit product vond ik zo geweldig. De substantie is iets dikker dan bij de meeste doucheproucten en de geur ruikt heerlijk. Bij het openen ruik je meteen een heerlijke rozenbloesemgeur. Dit product zou ik opnieuw kopen.

The Body Shop Blueberry Shower Gel: Héél veel liefde voor deze douchegel van de TBS. De afgelopen tijd was dit mijn grote favoriet. Ik was een beetje droevig toen ik hem opmaakte, maar gelukkig heb nog mijn blueberry bodybutter. Kortom dit product koop ik opnieuw!

Fa Sport Double Power: Deze douchegel kocht ik ooit eens bij de ‘Action’ om te gebruiken na het sporten. Ik gebruikte dit product dan ook voornamelijk na een toertje lopen. Hij doet zijn werk, maar echt speciaal is het niet. Ik zou het wel opnieuw durven kopen. Normaal kan je het ook voor je haar gebruiken.

Yves Rocher Fleur De Magnolia (Jardins Du Monde): De douchegels uit de Jardins Du Monde lijn van Yves Rocher zijn bij de meeste wel gekend. Ik gebruik deze al jaren en ook deze geur kon mij bekoren.

Cien Ginger Shower Cream: Dit product kocht ik eerder voor de schattige verpakking. Het schuimt fel en het ruikt heerlijk naar ginger. Voornamelijk in de winter ben ik fan van deze geuren.
2

Nivea Invisible For Black & White: Eerlijk, dit is mijn favoriete deo! Hij doet zijn werk goed en de geur is niet overheersend. Ik gebruik het liefst een neutrale deodorant zodat ik mij volledig kan laten gaan met mijn parfum. Zeker een aanrader!

Fa Frash & Dry Lotus Flower: Deze deodorant was een flinke tegenvaller. Het product doet zijn werk, maar de na geur vond ik echt niet lekker ruiken. Dit product zou ik niet meer opnieuw kopen.

3

The Body Shop Fuji Green Tea Bodyscrub: Deze minivariant kocht ik ooit in een cadeauset bij TBS met andere producten van de lijn. Ik was meteen verliefd op de geur en echt perfect voor tijdens de zomer. Best balen dat deze mini zo snel op was. Gelukkig heb ik mijn douchegel en bodybutter om nog van te genieten.

Garnier Micellair Reinigingswater: Hierbij is het duidelijk…één van de beste uitvindingen ooit! Ik gebruik praktisch geen andere producten meer om make-up van mijn gezicht te halen. Hiervan heb ik altijd een voorraadje in mijn kast staan.

L’oreal Aqua Serum: Dit product heb ik niet opgemaakt, maar doe ik weg omdat het vervallen is. Ik gebruikte dit vroeger om mijn haar o.a. tegen de hitte van mijn haardroger en stijlstang te beschermen. Echter vond ik er niet veel aan en maakte het mijn haar sneller vettiger

5

Signal White Now: Dit is veruit mijn favoriete tandpasta. Het enige waar ik op moet letten is dat ik geen blauwe plekken achterlaat op mijn kledij. Deze koop ik zeker opnieuw!

7

Biocura Reinigingsdoekjes: Deze doekjes vond ik echt niet fijn werken. Ik moest veel te hard wrijven om mijn make-up te verwijderen en het irriteerde mijn ogen. De volgende keer laat ik deze liggen.

Primark Reinigingsdoekjes: De reinigingsdoekjes van de ‘Primark’ behoren bij mijn favorieten. Ze doen hun werk, zijn budget en irriteren mijn ogen niet. Helaas heb ik ze allemaal opgemaakt. Hmm nu heb ik een reden om een bezoekje te brengen aan de Primark.

6Everyday Wattenschijfjes: Met wattenschijfjes ben ik nooit zuinig en ik koop ze meestal in de winkel waar ik op het moment ben. Ik maakte 2 verpakkingen van Everyday op en de watjes verwijderen mijn make-up goed.

Welk producten maken jullie veel op?

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Simone

  Die reinigingsdoekjes van primark gebruik ik ook altijd, vooral voor het schoonhouden van mijn make-upjes, make-uptafel en handen tijdens het make-uppen. Ideaal en lekker goedkoop! daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar de fuji green tea lijn van the body shop.

  31 juli 2015 at 08:52
 • Reply Daphne

  Die grean tea body scrub lijkt me zooo lekker! <3

  31 juli 2015 at 11:00
 • Reply Michaela

  Ik ben ontzettend benieuwd naar de Cien Ginger Shower Cream 😉

  31 juli 2015 at 11:18
 • Reply JenniferZblog

  Heel leuk om te zien! 🙂

  31 juli 2015 at 14:51
 • Reply jana

  De The Body Shop Fuji Green Tea Bodyscrub lijkt mij zo een fijn product 🙂

  1 augustus 2015 at 20:35
 • Reply Charlotte

  Wat jammer dat je geen fan bent van het aqua serum. Voor mijn haar is het wel een goed product, zeker op de puntjes doe ik voldoende product om het te beschermen tegen splitten. Maar zo zie je maar, iedereen heeft andere noden.

  1 augustus 2015 at 22:35
 • Reply Monique | WritingMonique

  Leuk om te zien! De green tea bodyshop scrub lijkt me erg fijn!

  2 augustus 2015 at 10:19
 • Reply Melissa

  Dat Micellair Reinigingswater is ook een grote favoriet van mij net zoals die tandpasta van Signal, er zijn geen betere! xx

  2 augustus 2015 at 12:44
 • Reply Rebecca

  Zo super fijn altijd om zo veel op te maken!
  Fijne producten!

  4 augustus 2015 at 23:45
 • Leave a Reply