Follow:
Lifestyle

OOTD: Maxidress

7De ‘maxi dress’ zie je deze zomer overal. Na een lange zoektocht kwam ik enkele weken geleden mijn droomjurk tegen bij ‘Only’. De grachtjes in Amsterdam  leken mij de perfecte locatie om er outfitfoto’s mee te maken. Kijk je mee? 

4

3

Ik kan jullie alvast vertellen dat ik verliefd ben op mijn maxidress. Alvorens ik naar Amsterdam vertrok was het zeker dat mijn jurk mee op citytrip ging. De tweede dag van mijn verblijf was het zo’n mooi weer dat ik hem meteen aantrok. Onverwachts kwamen Gina en ik bij deze grachtjes uit en besloten we foto’s te nemen. Omdat het zonnig weer is droeg ik mijn witte zonnebril van ‘Tommy Hilfiger’ (met sterkte). Op mijn lippen draag ik het prachte kleurtje ‘Bowknot Rose’ van ‘& Other Stories’.

1

2

Sinds een tweetal weken ben ik in het bezit van een paar witte ‘All Stars’. Ik had nood aan nieuwe schoenen en ging voor deze basics. In deze outfit was het trouwens de eerste keer dat ik ze droeg. Ik wou ze per se clean houden voor een outfitpost. De ‘All Stars‘ vind ik perfect passen bij deze maxidress. Je kan een maxidress ook combineren met bijvoorbeeld leuke sandaaltjes. Echter zal je mij niet snel met sandalen aantreffen. Ik leef het hele jaar door zo wat op men ‘All Stars’ en ‘Vans’.
DSC_0846

6

Ik weet niet wat ik op de voorlaatste foto aan het doen was, maar het leek mij leuk om deze foto in dit artikel te zetten. De maxidress kocht ik enkele weken geleden bij ‘Only’. Op dit moment is dit mijn favoriete winkel. De laatste tijd ga ik niet meer zo graag shoppen in te grote filialen van winkels. Als het wat frisser is zou ik de jurk combineren met een leuk jeans vestje.

Hebben jullie een maxidress? 

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Simone

  Staat je goed! mooie foto’s ook.

  29 juli 2015 at 09:56
 • Reply Nath

  Die ga ik toch wel is ‘lenen’ ze 😉 Staat u echt super! xx

  29 juli 2015 at 10:30
 • Reply Withlovefroms

  Mooie jurk! Only is een hele fijne winkel! <3

  29 juli 2015 at 10:41
 • Reply Lesley

  Leuk zeg! Staat ook leuk zo met die all stars 🙂 Met de eerste foto lijkt het net alsof je in het buitenland zit haha

  29 juli 2015 at 10:56
 • Reply Ellen

  Een maxidress heb ik nog niet in mijn kast hangen (erg!). ik vind je jurk en foto’s heel mooi 😉

  29 juli 2015 at 11:39
 • Reply JenniferZ

  Witte all stars zijn echt geweldig! Verder vind ik je outfit erg leuk! Tegenwoordig dragen heelveel mensen maxidressen maar het is denk ik niet iets voor mij hahaha

  29 juli 2015 at 13:21
 • Reply Jolien

  Superleuke outfit! EN prachtige foto’s ook! 🙂

  29 juli 2015 at 13:36
 • Reply Jana

  Staat je mooi! Zelf vind ik het moeilijk om er een goede te vinden omdat ze in de winkel allemaal 10 meter te lang lijken voor me 🙂

  29 juli 2015 at 18:07
 • Reply Michaela

  Ooeeh, wat een super mooie foto’s! Leuke outfit 🙂

  29 juli 2015 at 18:58
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Erg mooie maxi dress! Staat je goed!

  29 juli 2015 at 21:22
 • Reply Charlotte

  Wat een mooie maxidress! Ik heb helaas nog geen model gevonden waarvan ik vind dat het mijn figuur eer aandoet, maar om eerlijk te zijn heb ik er ook niet echt bewust naar gezocht, misschien daarmee. 😉

  (Kleine tip: Zet je foto’s niet in fullsize online, maar kies voor de grootte ‘groot’. Dan zal het even groot verschijnen, maar toch minder lang duren om te laden. Want nu zijn je foto’s zo groot dat de laatste twee foto’s maar niet willen laden op mijn computer en dat is wel zonde, want ik ben er super nieuwsgierig naar.)

  30 juli 2015 at 16:53
  • Reply melissa

   Oh dankje voor de tip Charlotte! Ik ga er zeker eens naar kijken ^^

   30 juli 2015 at 20:14
 • Reply Dina

  Wat een mooie jurk, het staat je heel mooi! Ik heb zelf geen maxi dress, want dat staat bij mij heel gek. 😛

  31 juli 2015 at 10:47
 • Reply Stephanie

  Wat een mooie maxi-dress! En hij staat je ook heel mooi 🙂

  31 juli 2015 at 11:33
 • Leave a Reply