Follow:
Lifestyle

OOTD : Jeans Jasje Weer Uit De Kast

DSC_0028

Enkele weken geleden konden we al genieten van een mooie lente dag. Die gelegenheid liet ik niet passeren en besloot outfitfoto’s te maken. Het was alweer enige tijd geleden dat er een outfit online kwam. Kijk je mee? 

DSC_0082

Zo poseren blijft toch wat onwennig. Ik heb altijd het gevoel dat ik er te stijf voor ben. Dus tips zijn altijd welkom hieronder bij de comments.

DSC_0048

Tijdens het maken van de foto’s, beleefde ik een heerlijke namiddag in Antwerpen met een vriendin. De vlog kan je hier kijken. Het grijze truitje is ideaal voor tijdens de lente. De stof is iets dikker, perfect voor als het kouder is. En ik ben zo blij da ik mijn jeans jasje weer kan dragen. Ik kocht het enkele jaren geleden bij Only en ben er nog steeds verliefd op!

DSC_0029

Schoenen: Converse, Jegging: H&M, Truitje: New Look, Jeans Jas: Only, Zonnebril: H&M

Willen jullie meer outfits op mijn blog? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Jolien

  Leuke outfit! Liefde voor Converse en jeans jasjes! ^^

  11 mei 2016 at 16:44
  • Reply melissa

   Dankjewel x

   12 mei 2016 at 13:51
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Wat een mooie outfit! ik ben ook gek op mijn jeansjasje! xx

  11 mei 2016 at 20:34
  • Reply melissa

   Ik kan echt niet meer zonder mijn jeans en dankjewel 🙂 x

   12 mei 2016 at 13:51
 • Reply Mellavieee - Life As We Know It #42: Toerist In Brussel & Taart

  […] Er kwam een outfit online! […]

  16 mei 2016 at 06:34
 • Leave a Reply