Follow:
Beauty

NOTD #2 – Maybelline ‘Soho, So Hot

Goedemorgen! Vandaag heb ik voor jullie een Nails Of The Day (een dagje later dan voorzien). Door het slechte weer van de afgelopen dagen ben ik niet in de stemming voor een zomers kleurtje. Daarom besloot ik te gaan voor een klassieke rode kleur. 

sohosohot

Een tijdje geleden scoorde ik dit lakje van Maybelline voor een leuk prijsje bij de Action. De Soho, So Hot (505) zou 7 dagen op de nagels moeten blijven zitten. De naam van het lakje vind ik zeer leuk en toepasselijk, mooi rood. Dit lakje van Maybelline lakt naar mijn gevoel heel fijn en het borsteltje is een tussen formaat. Persoonlijk hou ik minder van dikke borsteltjes.

foto (3)Het grootste pluspunt aan het lakje vind ik de dekking. Op de bovenstaande foto draag ik slechts 1 laagje. Hoe fijn is dit? De droogtijd van het lakje is gemiddeld. Maar goed ook want ik heb een hekel aan nagellak die niet snel droogt. Helaas maakt Maybelline haar belofte niet waar. De nagellak begon na twee dagen al te chippen. Toch ben ik in love met dit lakje. Voornamelijk door de dekking en dat het een kleurtje is voor alle seizoenen. Ik ga dit kleurtje zeker nog regelmatig dragen!

Wat vinden jullie van rode nagels? 

Liefs Melissa x

 

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply xbeautystars

  Leuk, mooie kleur ook!

  http://beautyster.blogspot.be/

  19 augustus 2014 at 10:17
 • Reply Sylvana

  Wow, voor een rode nagellak is de dekking echt heel goed! Wel jammer dat de houdbaarheid iets minder is, maar dat vind ik voor mezelf niet echt een probleem. Ik ga ‘m onthouden!

  19 augustus 2014 at 10:23
 • Reply Denise

  Wat een prachtige dekking inderdaad! Fijne review!

  19 augustus 2014 at 10:52
 • Reply thinkprettynl

  Mooie kleur! Fijne dekking

  19 augustus 2014 at 16:02
 • Reply Muriël

  Mooi lakje! Bij mij gaat letterlijk elke nagellak na 2 dagen weg, maar dat komt door mijn werk. Ik let er al niet meer op haha.

  19 augustus 2014 at 18:45
 • Reply Petra

  de kleur is heel erg mooi, maar nu vind ik de ultieme nagellaktint toch nog steeds rood…dus vandaar…

  19 augustus 2014 at 20:10
 • Reply beyoutifool

  Ik heb echt geen geduld met nagellak dus zo ‘dekking in 1 laagje’ klinkt me wel heel tof! 😀

  19 augustus 2014 at 21:03
 • Reply Jolien

  Wat een mooie kleur!

  19 augustus 2014 at 22:20
 • Reply Jewel-Nails.nl

  Wat een mooie kleur rood! Misschien dat hij met twee laagjes nagellak wat langer blijft zitten 🙂

  21 augustus 2014 at 21:46
 • Reply Esmée Lifestyle

  Wat een mooi lakje, echt klassiek rood! x

  27 augustus 2014 at 21:10
 • Reply Marlissa

  Rood blijft mijn favoriete kleur!

  28 augustus 2014 at 04:32
 • Reply Mariëlle

  Heel mooi kleurtje 🙂

  31 augustus 2014 at 19:47
 • Leave a Reply