Follow:
Beauty

NOTD #1

Hallo allemaal! Vandaag heb ik voor jullie een ‘nails of the day’ klaarstaan, namelijk eentje van Max en More. Benieuwd naar mijn bevindingen, lees dan even mee! 

NOTD1

Toen ik een tijdje geleden in de Action was, kon ik dit pakketje nagellakjes niet laten liggen. Ik was echt benieuwd naar het resultaat en zeker voor de prijs van ongeveer € 0,79. Uit het pakketje probeerde ik het eerste lichtroze lakje reeds uit. Hierover zal ik het in dit artikel hebben. De lakjes hebben jammer genoeg geen naam.

IMG_2341

Bij dit lakje heb ik gemengde gevoelens. Het begin van het lakken verloopt ‘redelijk’ egaal, maar hoe meer vingers je doet, hoe streperig het resultaat. Ook vind ik de substantie van de nagellak iets te dik voor een fijner resultaat. Voor een goede dekking bracht ik twee laagjes aan. Om een beter resultaat te creëren bracht ik een laagje topcoat aan van Only You. Dit zorgde inderdaad voor een beter uitzicht. Jammer genoeg ben ik een foto vergeten nemen zonder de topcoat.

IMG_2338

met topcoat

Een ander minpuntje is dat het lakje al na één dag begon te chippen. Wel droeg ik het op mijn vingers tijdens mijn vakantiewerk in de buitenschoolse opvang, maar daar deed ik geen activiteiten die mijn nagels konden beschadigen. Maar begrijpen jullie mijn dubbel gevoel? Voor de prijs € 0,79 is het een relatief goed lakje. Het is bijvoorbeeld ideaal om het voor één avond te dragen en ik vind het een superkleurtje. In de toekomst ga ik dit lakje nog gebruiken, maar eerder voor korte gelegenheden.

Wat vinden jullie van de lakjes van Max & More?

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply pinkitnl

  Mooie kleur en lekker budget proof! Toch zou ik deze laten liggen omdat die zo snel gaat chippen x

  26 juli 2014 at 10:07
 • Reply twinkelbella

  Ik heb ook een aantal van deze lakjes. Ik had geen last van het stroperige maar het chipte wel erg snel. De kleur vind ik erg mooi!

  26 juli 2014 at 12:33
 • Reply saarenzo

  Mooi kleurtje! Jammer dat hij zo stroperig is en zo snel chipt. Nagellak die bij anderen 5 dagen uithouden, houden het bij mij vaak maar twee dagen vol, dus ik ben bang dat deze van Max er bij mij dan al na een paar uur af ligt.

  26 juli 2014 at 13:18
 • Reply beautycreatures1

  Erg leuk kleurtje! Wel jammer dat hij zo snel chipt.

  27 juli 2014 at 08:20
 • Reply Anne Solveig

  Wat een grappig kleurtje!

  27 juli 2014 at 10:11
 • Reply Infinity

  Leuk kleurtje! En wat een prijsje!

  Liefs,
  Eva <3

  27 juli 2014 at 11:44
 • Reply Rani

  Dekt wel mooi precies, en voor die prijs zeker oké lijkt me!

  27 juli 2014 at 12:35
 • Reply Jana

  Mooie kleur, jammer van de nadelen 🙂

  27 juli 2014 at 19:47
 • Reply Esmée Lifestyle

  Ik vind het kleurtje echt prachtig! Ik snap dat de kwaliteit niet geweldig is voor die prijs en ik zal het wel accepteren als ik hem in mijn bezit had. x

  29 juli 2014 at 18:45
 • Reply hernameiseva

  Leuk kleurtje! Jammer dat hij zo snel chipt maar voor die prijs kan je dat wel verwachten 🙂

  6 augustus 2014 at 13:19
 • Leave a Reply