Follow:
Beauty

Minishoplog: Catrice, Essence & Lush

1De schappen van Catrice en Essence zijn vernieuwd. Natuurlijk wou ik direct een kijkje gaan nemen. En ik had ook een nieuwe gezichtsreiniger nodig. Reden genoeg voor een kleine shopsessie. Vandaag deel ik met jullie mijn aanwinsten. Kijk je mee? 

Mijn gezichtspoeder van Essence is al goed gezet en de verpakking hangt half uit elkaar. Daarom nam ik als back-up het Prime and Fine poeder mee van Catrice. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord en wil het zelf uittesten. Het spiegeltje aan de binnenkant is zeker al een goed pluspunt!

2Naar de nieuwe blushpaletten van Catrice was ik enorm benieuwd. In het Kruidvat was ik aan het twijfelen tussen 020 CorAll I Need en 030 Rock’n Rose. Uiteindelijk nam ik de eerste mee. De kleurtjes zijn zo mooi. Dit was het enige wat ik kocht van Catrice, maar de High Glow Mineral Highlighting Power 010 Light Infusion wil ik nog graag scoren.

3Voordat ik begon te bloggen (ik blog sinds juni 2014) had ik misschien 2 lipproducten. Vandaag zijn het er tussen de 25 à 30 (oeps een beetje verslaafd geworden). Ik vulde mijn collectie aan met twee lip colours van Essence – een glossy (03 luminous rosewood) en een matte (02 peony star).

5Ik wil eens beginnen oefenen met contouren. In mijn stash had ik hier nog geen product voor. Ik nam weer een functioneel palette mee naar huis: het shape your face contouring palette in de kleur 10 ready, set, peach! Ik hoop dat de bronzer niet te donker is. En anders heb ik nog altijd de highlighter en de blush om te gebruiken.

4

Mijn geliefde Bûche De Noël (enkel verkrijgbaar tijdens de kerstcollectie) is opgemaakt. En aangezien ik een grote liefde heb voor Lush wou ik een nieuwe gezichtsreiniger van hun. Op aanraden van de verkoopster nam ik Aqua Marina mee naar huis. En ‘wauw’ – I love it! Ik heb nu al het gevoel dat hij goed zijn werk doet. Het ruikt heerlijk naar rozen en past hierdoor goed bij het Rosey Cheeks masker.

Hebben jullie al iets gekocht uit het vernieuwde schap van Essence of Catrice?  
Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Iris

  Ben eigenlijk wel benieuwd naar alles, haha. Bij mij in de buurt zijn ze niet zo snel met het vernieuwen van de schappen 🙁

  9 maart 2016 at 07:50
  • Reply melissa

   Dat is wel balen! Hopelijk kan je snel een vernieuwd schap vinden 🙂

   9 maart 2016 at 16:44
 • Reply Jana

  Leuke Spullen! Bij mijn Kruidvat hadden ze nog niet alles maar ik ga vanmiddag nog eens kijken. De Essence lippotloden waren er wel al maar die waren helaas al allemaal gebruikt dus wilde ik ze ook niet kopen. Hopelijk heb ik straks meer geluk!

  9 maart 2016 at 09:20
  • Reply melissa

   Oh hopelijk ga je leuke dingen kunnen scoren. Een van mijn potloden was aan de verpakking wat beschadigd en gelukkig niet aan het product. Dus ik had geluk 🙂

   9 maart 2016 at 16:46
 • Reply Jana

  Toffe spulletjes. Ik vind de nieuwe collectie van Catrice en Essence zo tof! Ik ben al benieuwd naar je reviews 🙂

  9 maart 2016 at 12:50
 • Reply Jolien

  Ooh ze zien er echt allemaal zo leuk uit! Vooral naar die twee lip colours van Essence ben ik erg benieuwd!

  9 maart 2016 at 17:57
 • Reply evelien

  Wat een mooie producten! ik ben heel benieuwd naar de gezichtsreiniger van lush <3

  9 maart 2016 at 20:32
  • Reply melissa

   er komt zeker nog een review van! En ik tot hier toe vind ik het een ‘wauw’ product. mijn onzuiverheden zijn een heel stuk minder 🙂

   9 maart 2016 at 22:52
 • Reply gea

  Mooie producten, ik ben zelf erg benieuwd naar de lipkleuren! <3

  9 maart 2016 at 21:24
 • Reply Sara

  Je hebt echt leuke producten gekocht. Ik vind de blush palettes van Catrice zo ontzettend mooi, ik snap echt dat je er eentje mee naar huis genomen hebt!

  9 maart 2016 at 22:09
 • Reply Saraya

  Oehhh…leuke producten heb je gekocht, vind ik altijd leuk voor te zien 🙂
  X

  10 maart 2016 at 20:02
 • Reply Jana

  Leuke shoplog, ik ben benieuwd geworden naar het blush palette 😀 x

  11 maart 2016 at 21:40
 • Reply Mariëlle

  Héle leuke shoplog <3 Ik heb het palette ook, echt een topper. Naar de lippotloden ben ik nog heel benieuwd!

  14 maart 2016 at 09:28
 • Reply Catrice: Blush Artist Shading Palette |

  […] week konden jullie zien dat ik enkele nieuwe beauty producten scoorde. Vandaag laat ik jullie mijn favoriet zien uit deze aankopen. De laatste […]

  16 maart 2016 at 06:05
 • Reply Catrice: Blush Shading Palette – CorAll I Need |

  […] week konden jullie zien dat ik enkele nieuwe beauty producten scoorde. Vandaag laat ik jullie mijn favoriet zien uit deze aankopen. De laatste […]

  18 maart 2016 at 08:41
 • Leave a Reply