Follow:
Beauty

Mijn Verjaardagscadeaus 2016

1

Begin april was het mijn verjaardag. Voor mijn goede vriendinnen organiseerde ik een brunch. Het was een supergezellige dag en ik kreeg allerlei leuke cadeautjes. Ik kan jullie al verklappen dat mijn beauty stash weer goed is aangevuld. Mijn cadeaus laat ik jullie vandaag zien

2Van Gina kreeg ik deze Lush goodie voor in bad. Zoals jullie wel weten hou ik van Lush. Het is zelfs te mooi om in bad te gebruiken. Ik kreeg ook het boek Unearthly (oeps vergeten foto te nemen). En het is zeker een aanrader. Ik was meteen mee in het verhaal.

3De zomer is in aantocht en daar hoort natuurlijk een heerlijk geurtje bij. Van Anja kreeg ik de British Rose Eau de Toilette van The Body Shop. Laat die zom maar komen in plaats van dit rotweer van de afgelopen dagen!

4De Mary-Lou Manizer is als het ware een musthave in beautyland. De highlighter stond al enige tijd op mijn wishlist. De laatste tijd heb ik echt een obsessie met highlighter. Elke mooie die ik tegenkom wil ik hebben. Maar dat laat mijn portemonnee niet toe. Dit prachtexemplaar kreeg ik van Fred en Katrien.
6Evy verraste mij met Brave van Mac. Het is echt een kleur die bij mij past en geschikt is voor dagelijks gebruik. Mijn liefde voor lipproducten groeit nog elke dag!

8Pris blies mij letterlijk omver met haar waardebon van 40 euro. Ik was hier zo blij mee. Mijn wishlist begon zich meteen in mijn hoofd af te spelen. Hmm het Naked 3 palette, Decadence van Marc Jacobs of Coco Mademoiselle van Chanel,… Ik weet het echt niet hihi.

9Van Fred en Katrien kreeg ik de blush die het langst op mijn wishlist stond. Namelijk Rose Gold van Sleek.

10Van lieve Nathalie kreeg ik de concealer brush van Real Techniques. Deze komt ideaal van pas voor mijn pro longwear concealer van Mac. En deze superdame is tevens de vriendin die mij verraste met een dagje shoppen in Amsterdam op mijn verjaardag zelf.

7Bij enkele cadeautjes zaten nog een aantal kleinigheden zoals een Yankee Candle en een voetencrème.

Ik ben zo blij met al mijn cadeautjes. Van mijn familie kreeg ik geld een daarmee kocht ik al de Alex kast bij Ikea. Deze zullen binnenkort wel ergens zien passeren.

Wat is jullie favoriet van mijn cadeautjes? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply evelien

  Hele leuke verjaardagscadeautjes! Ik ben heel erg benieuwd naar de highliter, die lijkt mij zo mooi. En de goodie van lush is ook heel erg leuk! <3
  Liefs! Evelien

  29 april 2016 at 09:34
  • Reply melissa

   Ik kan nooit genoeg van Lush hebben 🙂 x

   29 april 2016 at 21:25
 • Reply Jolet

  Wat een ontzettend leuke cadeautjes! Die mac lipstick is ook echt prachtig.

  29 april 2016 at 10:58
  • Reply melissa

   Ik vind hem ook echt supermooi!

   29 april 2016 at 21:29
 • Reply heidi

  Wat mooie en leuke Cadeaus heb je gekregen meid.

  29 april 2016 at 21:30
  • Reply melissa

   dankjewel Heidi!

   29 april 2016 at 22:35
 • Reply Ines

  Oh wat een leuke cadeautjes! Ligt het aan mij of lijkt Brave een beetje op Faux? 🙂

  29 april 2016 at 22:20
  • Reply melissa

   Brave lijkt inderdaad op Faux! Maar ik hou van zo’n kleuren dus ideaal 🙂

   29 april 2016 at 22:36
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Super leuke cadeautjes heb je gekregen! xx

  29 april 2016 at 22:53
 • Reply Eva

  Wat een fijne cadeautjes! Er zitten ook een paar van mijn favorieten tussen, zoals Rose Gold en de Mary-Lou Manizer 🙂

  29 april 2016 at 23:35
 • Reply Amy

  Wat ben je in de watten gelegd, allemaal stuk voor stuk prachtige cadeaus!

  30 april 2016 at 10:26
 • Reply Mariëlle

  Wat een super mooie en leuke items heb je gekregen zeg, daar zou ik helemaal blij van worden!

  30 april 2016 at 10:38
 • Reply Rilana

  Wat een leuke cadeautjes, en dat dingetje van Lush ziet er echt veel te mooi uit om te gebruiken haha!

  1 mei 2016 at 17:12
 • Reply Kirsty

  Wat heb je een mooie cadeautjes gekregen zeg! Ik denk dat je heel veel plezier gaat hebben van Mary-Lou Manizer, ik heb hem zelf ook en gebruik hem heel vaak 🙂

  2 mei 2016 at 19:15
 • Reply Eva

  Wat een leuke verjaardagscadeau’s!

  15 mei 2016 at 23:09
 • Leave a Reply