Follow:
Beauty

Mijn geliefde naked 2 palette

1

Sinds ik in het bezit ben van het Naked 2 palette van Urban Decay kan ik niet meer zonder. Het internet staat vol met reviews van dit palette, maar ik wil toch mijn nieuwe liefde met jullie delen. Geen uitgebreide review over het palette, wel deel ik enkele foto’s. Want zoals jullie al weten is de pigmentatie enorm goed. 

23

Alleen als ik de verpakking zie gaat mijn hart sneller slaan. Het palette zit eerst verpakt in een stevig mooi versierd karton. Het palette zelf is een metalen doos waar Naked 2 en Urban Decay op bedrukt staan. Het oogt simpel, maar wel chique! Ik hou van eenvoud. Op de achterkant van de kartonnen doos staan ook alle namen van de oogschaduw en hun kleur.

2De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en de pigmentatie is ‘wauw’. Ik som nog even de kleuren op: Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted & Blackout. Het is een zeer goed pluspunt dat de naam telkens bij de kleur staat. Hier kunnen veel merken nog van leren.

46Bij het palette zitten ook staaltjes van de beroemde eyeshadow primer potion. Nog iets waar ik superblij mee ben, want de oogschaduwbasis staat hoog op mijn wishlist. Er zit een staaltje in van Original, Eden, Sin & Anti-Aging.

5De grote spiegel vind ik nog een groot pluspunt. Hierdoor kan je je makkelijker opmaken. Het palette is wel redelijk groot en hierdoor minder makkelijk om mee te nemen op vakantie.

Het Naked 2 palette is mijn eerste high end palette en het verlangt naar meer. Natuurlijk gebruik ik mijn paletten van o.a. Sleek en Kiko ook nog steeds met veel plezier.

Hebben jullie een Naked Palette? 

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Dionne

  Hij is ook echt heel mooi!

  2 juli 2015 at 08:03
 • Reply Jolien

  Prachtige foto’s, ziet er een geweldig palette uit!

  2 juli 2015 at 10:33
 • Reply JenniferZblog

  Mooie foto’s dit is ook eel mijn favo palette uit de naked collectie ookal heb ik hem nog niet hahahaha

  2 juli 2015 at 13:06
 • Reply Annette

  Mooi palette. Nee ik heb deze niet, ik heb wel de ‘dupe’ van W7. Kan me voorstellen dat je heel blij wordt van dit palette

  2 juli 2015 at 13:41
 • Reply Esmée

  prachtig! ik heb geen naked palette

  2 juli 2015 at 14:03
 • Reply Michaela

  Wauw, dat vind ik echt een super mooi palette! 🙂

  2 juli 2015 at 18:48
 • Reply Maaike

  Ik heb nog geen high end palette maar ik wil zeker dat dit mijn eerste wordt! Wat een gave palette, wow

  2 juli 2015 at 21:25
 • Reply Saraya

  Deze Palette is zo mooi ❤️
  Ik wil er ook één van urban Decay!
  X

  2 juli 2015 at 21:44
 • Reply Mieke

  Ik heb hem nu ook een week en ben er zo blij mee, al mijn nudes palettes zijn niets vergeleken met dit pareltje hihi! ik kreeg er ook een mini sample bij, handig! was al benieuwd naar de primer!

  3 juli 2015 at 20:42
 • Reply Jana

  Ik sta ook op het punt me er eentje aan te schaffen maar ik kan maar niet kiezen tussen naked 2 en naked 3!

  4 juli 2015 at 13:53
 • Reply Natiza

  Oehhh wauw <3

  5 juli 2015 at 20:30
 • Reply Svenja

  Wat is het toch een beauty hé! En je kan zoveel kanten op met het palette. Ik heb hem alweer bijna twee jaar in mijn bezit en gebruik hem nog steeds heel vaak, love it!

  7 juli 2015 at 14:52
 • Reply Stephanie

  Wat een mooi palette !

  16 juli 2015 at 15:51
 • Leave a Reply