Follow:
Persoonlijk

Mijn Conclusie Over Weekvloggen

Ongeveer een maand geleden begon ik met weekvloggen. Met veel zin startte ik aan de nieuwe uitdaging. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaringen over het weekvloggen.

Ik ga meteen met de deur is huis vallen: weekvloggen is niet aan mij besteed! In totaal zijn er drie weekvlogs online gekomen. De eerste vlog vond ik superleuk om te filmen. Die week had ik examens en vlogde ik voornamelijk binnenshuis. Mijn andere twee vlogs vielen voor mij persoonlijk in het water.

Vanaf mijn tweede weekvlog voelde ik mijn enthousiasme afnemen. Door het dagelijks vloggen ben ik mij gaan realiseren hoe storend ik het vind. Als ik iets gezellig doe met vriendinnen vind ik het irritant om mijn camera telkens weer boven te halen. Daarbij neem ik sowieso foto’s voor bijvoorbeeld instagram. Een foto- en vlogsessie tezamen is een beetje te veel van het goede. Naar mijn gevoel verlies ik er kostbare momenten door. Daarom heb ik besloten om te stoppen met weekvloggen. Ik wil mij terug meer focussen of mijn blog en het maken van foto’s.

Nieuwe plaatsten die ik  ontdek wil ik liever vastleggen of foto. Zo vlogde ik afgelopen zomer mijn vakantie van het Gardameer en Rome. Twee bestemmingen waar ik nog nooit was geweest. Als ik terugblik zijn er heel wat dingen aan mij voorbij gegaan. Ik was telkens bezig met vloggen en foto’s nemen. Daardoor kon ik minder genieten. Het is iets te veel van het goede. In Londen vlogde ik ook, maar het was er al mijn derde keer. Dat is dan weer iets anders.

Of ik volledig ga stoppen met vloggen weet ik niet. Als ik er zin in heb neem er gewoon mijn vlogcamera bij. Maar het is duidelijk dat ik mij meer wil focussen op het nemen van foto’s.

Wat kies jij? Foto’s of Vlogs?

Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post

2 Comments

 • Reply Jana

  Ik vind het telkens leuk om te zien, maar het zou ook niets voor mij zijn. Op de duur leef je door de lens van je camera en verlies je de waarde van de momenten zelf. 🙂

  20 februari 2017 at 14:36
 • Reply Jana

  Ik heb net hetzelfde! Ik heb ook soms het gevoel dat ik teveel mis als ik ga vloggen.. x

  21 februari 2017 at 20:01
 • Leave a Reply