Follow:
Lifestyle

Mijn 9 pendel essentials

1Sinds ik terug naar de les moet breng ik weer enkele uren op de trein door. Per week is dit toch een 8 à 9 uur dat ik onderweg ben met het openbaar vervoer. Met mijn nodige essentials overleef ik mijn reis met de bus, tram of trein. Vandaag ik jullie mijn pendel benodigdheden zien.  

3

Pakje zakdoekjes || Een tissue is altijd handig! Als ik ze bijvoorbeeld vergeet durf ik eens een koffie te kopen om zo servetten te kunnen meenemen haha.

Buzzypazz en treinabonnement || Tja zonder deze twee zou ik niet op mijn bestemming kunnen geraken of bij het vergeten moet ik een standaard biljet kopen.

Flesje water || Gehydrateerd blijven is de boodschap. Bij lange lesdagen neem ik twee flesjes mee of koop ik een extra fles in de winkel.

Iphone 5S || Mijn geliefde Iphone gaat al bijna 2,5 jaar mee en daar ben ik blij om. Dit komt voornamelijk door de bescherming van smarthphonehoesjes. En het geluk dat hij nog niet zoveel is gevallen haha. Mijn laatste nieuwe aanwinst is een iPhone 5 hoesje met een giraffe van telefoonhoesjesstore. Je kan er ook hoesjes vinden voor o.a Iphone 6.

Ipod || Deze ouwe rakker gaat al 5 jaar mee. Buiten een kapotte homebutton (gelukkig is daar een handige app voor) werkt alles nog prima. Ik hou ervan om muziek te luisteren op de trein en mijn verstand op nul te zetten. Nog suggesties voor liedjes die ik er zeker moet opzetten?

Lippenbalsem || De winter is wel voorbij, maar mijn lippen voelen nog aan als de woestijn. Ze goed verzorgen is dus een must. Even insmeren als ik op het perron sta te wachten.

Een boek || Ik heb bijna altijd een boek mee als ik ergens naartoe ga. Op dit moment ben ik het Blogboek aan het lezen. Naast muziek luisteren is lezen mijn favoriete bezigheid op de trein. Voor je het weet is je rit zo voorbij. Soms vind ik dit niet leuk omdat ik in een spannend stuk zit.

Notitieboekje || Sowieso een essential van elke blogger. Vaak krijg ik een leuk blogidee en pen ik dat neer in mijn boekje. Ook gebruik ik het voor to do lijstjes te maken of boodschappenlijstjes te maken.

Stylo || Mijn notitieboekje kan natuurlijk niet werken zonder een balpen. Echter speel ik deze altijd zo snel kwijt haha.

En ik heb ook altijd een mini deodorant bij mij, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten. Bovenstaande items maken mijn reizen met het openbaar vervoer een stuk aangenamer.

Wat is jullie ultieme pendel essential? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram – Youtube 

Liefs Melissa xx

Dit artikel bevat een samenwerking, maar heeft geen invloed gehad op mijn mening.

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Sas

  Leuk om te zien wat je meeneemt! Ik ga weinig met het Ov en doe veel lopend of met de auto.

  25 maart 2016 at 09:45
 • Reply heidi

  Wat leuke is dat
  Ik zelf heb die boek ook van blog, echt een heel goed boek vind ik

  25 maart 2016 at 16:34
 • Reply Jana

  Bij mij ziet dit er ongeveer helemaal hetzelfde uit 😀

  25 maart 2016 at 18:42
 • Reply Nikki | The Ginger Diaries

  Toffe post! Als ik mijn iPod vergeet dan erger ik mij altijd heel erg aan de converstaties van mensen op de bus, hehe. Ik heb dat moment rust echt nodig voor- en na mijn dag. Een pen ZOu ik ook moeten meenemen, maar die vergeet ik altijd of ik leen hem uit en vergeet een nieuwe weg te steken. xo

  25 maart 2016 at 19:44
  • Reply melissa

   Dankjewel! Zonder mijn ipod zou ik ook niet meer kunnen en het geeft echt rust op de trein. dan hoef je niet naar al dat geroddel te luisteren haha 🙂

   26 maart 2016 at 23:19
 • Reply Jolien

  Leuk! En supermooi telefoonhoesje! <3

  26 maart 2016 at 14:34
  • Reply melissa

   Ja, ik ben er superblij mee 🙂

   26 maart 2016 at 23:18

  Leave a Reply