Follow:
Lifestyle

Met Een Blouse De Lente Door

blouse 2

We hebben sinds de lente al enkele zonnige dagen achter de rug. Tijd om te winterjassen en dikke truien te verbannen naar het achterste deel van onze kleerkasten. En onze lente garderobe  boven te halen. In de lente draag ik meestal een shirt met een jeans jasje. Na een tijd wordt dit wel saai. Een kledingstuk dat ik meer wil dragen is een blouse. Vandaag laat ik jullie enkele inspirerende outfits zien. 

Blouses heb je in alle vormen en maten. Van klassieke blouses tot een bouwvakkershemd. En het grote voordeel: het verbergt je opgeblazen buik na al die talloze terrasjes, barbecues en ijsjes (Ja het hoeft daarvoor zeker geen zomer te zijn). Alleen daarvoor al zou ik elke dag een blouse willen dragen. Geen paniek meer dat je rolletjes tevoorschijn komen. Natuurlijk kan je een blouse ook strak dragen in een broek of kokerrok.

blouseHet is wel duidelijk, een witte blouse mag niet in mijn garderobe ontbreken. Zo snel mogelijk maar eens de Veldstraat of de Meir afschuimen. Mijn voorkeur gaat uit naar de geruite blouses/hemden gecombineerd met sneakers. Hakken maken het wel veel eleganter, maar ik wil niet met mijn poten in het ziekenhuis belanden. Sowieso draag ik veel liever sneakers! En als het wat frisser is kan je er altijd nog een leuk vestje opdragen.

Om dit artikel af te sluiten laat ik je nog mijn blouse(-achtige) items zien die ik al heb. Zonde dat ze gewoon in mijn kast hangen. Maar ik hoop snel met deze fijne inspiratie aan de slag te gaan. Mijn groene blouse die ik vorig jaar bij de  C&A kocht zou ik bijvoorbeeld kunnen dragen op een zwarte high wasted- of Kokerrok gecombineerd met vans. De zwarte blouse ik die ik op de foto’s draag vind ik ideaal om nu te dragen. Hoe zouden jullie deze combineren?

1


Wat is jullie favoriete outfit? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Saraya

  Ik ben gek op blouses en draag ze dan ook altijd, vooral voor mijn buikje te doen Laten verdwijnen 😉
  X

  22 april 2016 at 21:05
  • Reply melissa

   Haha ja daar is een blouse echt ideaal voor!

   23 april 2016 at 11:19
 • Reply Iris

  Heel erg leuk! Ik vind het ook heel leuk zoals op de bovenstaande afbeelding dat de blouse onder een trui zit.

  23 april 2016 at 12:35
 • Reply Sabine

  Leuk 🙂 Blousjes zien er altijd meteen elegant uit, easy & mooi dus 🙂

  23 april 2016 at 13:36
 • Leave a Reply