Follow:
Varia

Mellavieee heeft een nieuwe lay-out

Op mijn vorige lay-out was ik echt uitgekeken. Aangezien mijn blog 22 juni alweer één jaar bestaat trakteerde ik mezelf op een nieuwe! Ik kan je alvast zeggen dat ik er zeer tevreden mee ben. In dit artikeltje laat ik je weten waar ik mijn nieuwe lay-out gehaald heb. Lees je even mee? 

nieuwelayout2

 

Ten eerste vond ik van mezelf  dat ik een nieuwe lay-out verdiende. Binnen enkele dagen bestaat mijn blog één jaar en dan mag ik mezelf eens verwennen. Natuurlijk komt er ook een winactie online. Ten tweede was ik echt uitgekeken op mijn vorige lay-out, dat ik er soms chagrijnig van werd. Terwijl ik dit artikeltje typ vind ik het bloggen nog leuker, gewoon omdat ik superblij ben met de nieuwe lay-out.

Ik was lang aan het twijfelen om iemand in te huren of een thema online te kopen. Deze laatste werd het. Uit het niets kwam ik via Etsy terecht bij LightMorangoShop en was ik opslag verliefd op haar wordpress thema’s. Deze stralen ‘cleanheid’ uit zonder al te veel poespas. Precies zoals ik het in mijn hoofd had en waar ik van hou. De stijl van de lay-out wil ik later doortrekken in mijn interieur. Jullie weten wel wat ik bedoel.

nieuwelayout3

Uiteindelijk koos ik voor het thema ‘Serein’. Het was echt niet makkelijk om te kiezen, want andere thema’s zoals ‘Wanderlust’ en ‘Amapola’ konden mij ook bekoren. Serein kwam als eigenlijke winnaar uit de bus. Zodra mijn geld op mijn paypal rekening gestort was kocht ik het thema en ging ik aan de slag.

Voorlopig staat het thema online zoals ik het wel. De komende tijd ga ik wel wat prutsen met leuke plugins etc. Naar de toekomst toe zou ik graan een bijpassende header en logo willen voor mijn blog. Die zou ik dan wel door iemand laten ontwerpen. Ah, ik kan echt niet beschrijven hoe blij ik ben met mijn nieuwe lay-out! Opmerkingen en tips zijn natuurlijk nog altijd welkom.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Marloes

  Super geslaagde layout! Heel mooi en overzichtelijk.

  13 juni 2015 at 08:59
  • Reply melissa

   Dankjewel x

   13 juni 2015 at 10:01
 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Ziet er heel mooi uit, ook de mobiele versie! Superleuk, dan schrijf je inderdaad nog liever artikelen haha!

  13 juni 2015 at 09:16
  • Reply melissa

   Leuk dat je de mobiele versie ook leuk vindt! Dankjewel 🙂

   13 juni 2015 at 10:01
 • Reply Jolien

  Leuke stijl en heel overzichtelijk, het ziet er heel mooi uit!

  13 juni 2015 at 11:12
  • Reply melissa

   Dankjewel Jolien x

   13 juni 2015 at 20:10
 • Reply Kirsty

  Ik vind je nieuwe layout wel heel mooi en clean!

  13 juni 2015 at 12:04
  • Reply melissa

   Dankje ^^

   13 juni 2015 at 20:10
 • Reply Jennifer | JenniferZ

  Wauw echt een mooie lay out, ook lekker rustig en gewoon klassiek! Ik ben fan ^^

  13 juni 2015 at 15:37
  • Reply melissa

   Wat lief! Ik ben er superblij mee 🙂

   13 juni 2015 at 20:10
 • Reply julia

  wauw een hele mooie layout!
  x

  13 juni 2015 at 19:07
  • Reply melissa

   Dankje x

   13 juni 2015 at 20:10
 • Reply robin

  ik heb daar ook mijn theme vandaan! ze heeft zulke mooie themes.

  13 juni 2015 at 21:05
 • Reply bymarlayne

  Je nieuwe lay-out is echt prachtig!

  14 juni 2015 at 20:40
 • Reply Sanne

  Deze layout ziet er goed uit. Gewoon wit en strak. Meer heb je niet nodig voor een blog 🙂

  14 juni 2015 at 21:53
 • Leave a Reply