Follow:
Beauty

Lush – Liptint Santa Baby

1

Ik ben een grote fan van de Santa’s Lip scrub van Lush. En wondermiddel als je het mij vraagt. Onlangs kwam ik de liptint Santa Baby tegen en die moest natuurlijk mee naar huis. Vandaag vertel ik er jullie alles over.

2

De liptint Santa Baby maakt deel uit van de limited edition wintercollectie van Lush. Net zoals de Santa’s lipscrub ruikt de liptint naar cola. Ik hou echt van de  geur. Toen ik het product opmerkte in de winkel was ik er meteen benieuwd naar.

3

” Een prachtige kerst-rode liptint met kersen en dadels voor rode, zoenbare lippen. Gemaakt met Fair Trade sheaboter, de limited edition lip tint heeft een kaneelachtige, wat op cola lijkende smaak.” Ik zou de geur en kleur niet beter kunnen omschrijven zoals Lush het doet. 4

Wat een mooie rode kleur. Ik ben echt aangenaam verrast door deze liptint. Lush heeft mijn dan nog nooit teleurgesteld. Ik vind het de perfecte kleur voor de aankomende feestdagen of een avondje uit. De Santa Baby liptint in combinatie met de lipscrub is zeer goed. Beiden producten zijn verzorgend voor mijn lippen.

5

Een nadeel is wel dat het lipproduct stroef aanbrengt. Ik adviseer om een kwastje te gebruiken. Hierdoor kan je ook nauwkeuriger werken, want met een opvallende kleur vallen foutjes sneller op. De liptint blijft bij mij ongeveer een 3 uurtjes zitten. Aan de binnenkant van mijn lippen vervaagd de kleur wel sneller.

6De liptint is verkrijgbaar voor 9,95 euro.

Hebben jullie al iets uit de limited edition wintercollectie van Lush gekocht?

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Michaela

  Oeeeh, het kleurtje is echt prachtig! Jammer dat het wat stroef aanbrengt.

  11 december 2015 at 09:35
 • Reply Ina

  Mooi kleurtje wel!

  11 december 2015 at 10:16
 • Reply Marushi Lifestyle

  Ziet er mooi uit! Wist niet dat Lush ook dit soort producten verkocht. -x-

  11 december 2015 at 13:25
 • Reply Jolien

  Mooi kleurtje, helemaal perfect voor de feestdagen 🙂

  11 december 2015 at 18:49
 • Reply Jana

  Hier was ik ontzettend benieuwd naar geworden. Wat een mooie pigment bevat dit lipproduct van Lush 😀

  11 december 2015 at 20:01
 • Reply Rachel Kromdijk

  wat super leuk! ziet er goed uit liefs

  16 december 2015 at 15:29
 • Reply Versatile Eva

  Wat leuk, ik wist niet dat Lush dit verkocht! Inderdaad een perfect kerstkleurtje! Alleen jammer dat het wat stroef aanbrengt, maar voor de rest lijkt deze me erg fijn!

  17 december 2015 at 13:11
 • Reply Saraya

  Wauw mooie rode kleur, staat je trouwens prachtig 🙂
  X

  21 december 2015 at 23:29
 • Leave a Reply