Follow:
Beauty

Lush Friday – Rub Rub Rub Shower Scrub

1Hopelijk vinden jullie mijn Lush rubriek leuk, want het is weer tijd om een Lush product in de spotlight te zetten. Een hemelsblauwe zee is waar de Rub Rub Rub scrub van Lush mij aan doet denken. Wil je weten waarom lees dan snel verder! 

6Scrubben is goed voor het verwijderen van dode huidcellen en het laat je huid zachter voelen. Deze twee dingen doet de Rub Rub Rub zeker. Vanaf het eerste moment dat ik de scrub op mijn huid aanbrengen en masseer voel ik mijn huid zachter worden. Top! Ik heb ook niet superveel product nodig en het is dus zuinig in gebruik (stiekem neem ik altijd een beetje meer). Ik gebruik dat scrub 1 à 2 keer per week. Na het afspoelen voelt mijn huid extra zacht!

3In de scrub zit onder andere zeezout wat voor een goede reiniging van de huid zorgt. De citroen en de mimosabloem zorgen voor een heerlijke geur. Bij de geur droom ik toch wel van mooie stranden met een helderblauwe zee. En natuurlijk door de prachtige blauwe kleur van de scrub. De geur ruikt superfris en laat mij een tropisch gevoel ervaren.

5Het enige nadeel is het dichtdraaien van de verpakking. Er kunnen regelmatig is deeltjes zoutscrub in de randjes zitten, wat het dichtdraaien van de pot moeilijk maakt. Maar deze enige kleine pietluttigheid neem ik er graag bij.  Ik hen er weer een favoriete product van Lush bij!

2Wil je een zomerachtige tropische ervaring onder de douche ervaren dan is de Rub Rub Rub scrub van Lush zeker een aanrader. De scrub verzorgt je huid goed, je hebt weinig substantie nodig en ruikt heerlijk. Naar mijn mening zeker een aanrader.

De scrub is in BE en NL verkrijgbaar voor 14,70 euro / 330 g en 21,95 euro /  500 g

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Marushi Lifestyle

  Wat een gaaf kleurtje zeg! -x-

  4 maart 2016 at 13:53
 • Reply Kirsty

  Dit lijkt mij een heerlijke scrub! zoutscrubs vind ik toch vaak wel het fijnst.

  4 maart 2016 at 14:04
 • Reply evelien

  Wauuuuuw wat een pretty product! Ik vind de scrubjes van lush heel erg fijn. Ik ga deze ook zeker een keertje aanschaffen. <3

  liefs! evelien

  4 maart 2016 at 15:20
 • Reply Ellen

  Ik heb deze ook al eens gehad en vond hem zo fijn! De geur ervan is gewoon fantastisch! misschien moet ik hem nog eens aanschaffen ;).

  4 maart 2016 at 20:21
 • Reply Jolien

  Die kleur! <3 Haha nu ik de toptip op het etiket lees, wil ik hem eig ook dolgraag eens uittesten als shampoo om te kijken wat dat geeft 😀

  5 maart 2016 at 19:41
 • Reply Delphine

  Wat een tropisch kleurtje! Een scrub als shampoo? Ik ben heel erg benieuwd wat dat geeft!

  6 maart 2016 at 12:42
  • Reply melissa

   Voorlopig heb ik hem enkel nog maar als scrub gebruikt. Misschien moet ik de ‘shampoo’ ook maar eens proberen 🙂

   6 maart 2016 at 21:20
 • Reply Mariëlle

  Ik betaal eigenlijk niet zoveel voor body producten, maar ik geloof wel dat het fijn is!

  6 maart 2016 at 13:07
 • Reply MarLEEN

  Hmm lijkt me heerlijk! Ik ben dol op producten van Lush. En deze kleur ook, zo lekker zomers 🙂

  6 maart 2016 at 13:40
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ik heb dit nog nooit geprobeerd, het ziet er alleen al vrolijk uit, die kleur

  6 maart 2016 at 16:49
 • Reply heidi

  Wat een heerlijke scrub is het meid.

  6 maart 2016 at 21:12
 • Reply Elisa

  Ik vind Rub RUb RUb echt fantastisch – perfect voor een verwenmomentje! Mijn pot is net leeg maar ik ga zeker een nieuwe kopen.

  6 maart 2016 at 23:29
 • Reply Sabrina

  lIJKT MIJ EEN HELE FIJNE SCRUB!

  8 maart 2016 at 12:01
 • Reply Rebecca

  Oeh dit is 1 van mijn favorieten producten van Lush! Heerlijk <3

  8 maart 2016 at 20:08
 • Leave a Reply