Follow:
Beauty

Lush Friday – Rosey Cheeks

1Het is vandaag tijd voor de tweede Lush Friday met Rosey Cheeks in de hoofdrol. De komende weken kan je elke vrijdag een review verwachtten van een Lush product. Ik vertel je graag meer over dit misschien wel heerlijke gezichtsmasker. 

Toen ik de Lush winkel op Oxford Street binnenstapte werd ik overdonderd door al die prachtige producten. Ik wist niet waar eerst te kijken. Al snel kwam een lieve verkoopster Ann-Mary naar mij toe. Ze was letterlijk voor één uur mijn persoonlijke assistente en liet mij heel de winkel zien. Ze wou mij zelf de Spa laten zien, maar die was helaas in gebruik. Door haar maakte ik kennis met het geweldige gezichtsmasker Rosey Ceeks.

6Rosey Cheeks is een masker dat mijn hartje heeft gestolen (net zoals de showercream Prince Charming). De substantie is redelijk dik, brengt fijn aan (geen afbrokkelende maskerdeeltjes) en is lichtroze hihi. Ik breng dit masker aan met een platte foundation kwast die ik ooit bij het Kruivat kocht.

3In het masker zitten verzorgende bestanddelen zoals kalamijn poeder (helpt o.a. roodheid en irritaties te verminderen), kaoline (voor de reiniging) en rozenolie (wat verzorgend en aanspannend werkt). Ik moet je dan ook niet vertellen dat dit heerlijk naar rozen ruikt!

Kalamijn poeder (Calamine Powder), Glycerine (Glycerine), Kaoline (Kaolin), Water (Aqua), Rozenblaadjes (Rosa damascena), Parfum (Perfume), Roos essentiële olie (Rosa damascena), *Benzylalcohol (*Benzyl Alcohol), *Lilial, *Citronellol (*Citronellol), *Geraniol (*Geraniol) – bron: Lush.nl

2He masker werkt verfrissend op mijn huid. Na enkele ogenblikken begint het een beetje te kribbelen, maar niet dat het irriterend is. Ik voel het masker in mijn huid trekken en harder worden (dit o.a. door de rozenolie). Na ongeveer 10 minuten haal ik het er weer af met lauw water. Mijn huid voelt extra zacht aan. Ik kan niet zeggen of het onzuiverheden verminderd want mijn huid is de laatste tijd redelijk egaal. Wel ben ik heel tevreden over dit masker. Het verzorgd mijn huid goed en de substantie is fijn in gebruik. Je moet dit masker wel in de koelkast bewaren!

Het masker is ook in BE en NL verkrijgbaar voor 11,65 euro/75g

Wat is jullie favoriete masker van Lush? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram – Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Mariska

  Wat een lieve attente verkoopster! De geur hiervan klinkt zo lekker. Prince Charming ben ik ook dol op.

  12 februari 2016 at 13:13
 • Reply Wies | Nature of Happiness

  Klinkt als een heel fijn masker! Lush producten zijn meestal erg fijn, deze ga ik zeker een keer bekijken in de winkel! Wel jammer dat er parfum in het product zit.

  12 februari 2016 at 20:22
 • Reply Kirsty

  Wat fijn dat je zo’n uitgebreide rondleiding en hulp kreeg! Het masker klinkt ook wel heel fijn en vooral de geur lijkt mij erg lekker.

  12 februari 2016 at 20:57
 • Reply Jolien

  Ik heb zelf nog geen masker geprobeerd van Lush maar deze ziet er wel erg fijn uit! 🙂

  12 februari 2016 at 22:02
 • Reply Iris

  Hee, deze ken ik nog niet! Heb al best veel verse maskers gehad van Lush en gebruik momenteel The Sacred Truth. Deze lijkt me ook fijn!

  13 februari 2016 at 12:06
  • Reply melissa

   rosey cheeks is echt een fijn masker en ruikt lekeer! The Sacred Truth heb ik nog niet geprobeerd, maar ben er wel benieuwd naar 🙂

   14 februari 2016 at 21:03
 • Reply Life As We Know It #34: Zelfstudie, Revlon en Kwasten Wassen |

  […] kwam er een review online van dit geweldige gezichtsmasker van […]

  15 februari 2016 at 06:00
 • Reply Esmée

  Dit product lijkt me echt ontzettend fijn, maar ik als Lush fan kan bijna ieder product waarderen, haha! x

  15 februari 2016 at 21:26
 • Reply Minishoplog: Catrice, Essence & Lush |

  […] Mijn geliefde Bûche De Noël (enkel verkrijgbaar tijdens de kerstcollectie) is opgemaakt. En aangezien ik een grote liefde heb voor Lush wou ik een nieuwe gezichtsreiniger van hun. Op aanraden van de verkoopster nam ik Aqua Marina mee naar huis. En ‘wauw’ – I love it! Ik heb nu al het gevoel dat hij goed zijn werk doet. Het ruikt heerlijk naar rozen en past hierdoor goed bij het Rosey Cheeks masker. […]

  9 maart 2016 at 06:02
 • Leave a Reply