Follow:
Beauty

Lush Friday – Prince Charming

1Vanaf vandaag kunnen jullie de komende weken een nieuwe rubriek vinden op mijn blog: Lush Friday. De laatste tijd slaagde ik goed in bij Lush en heb dus veel producten om te reviewen. De shower cream Prince Charming mag de spits afbijten. Kijk je mee?

2

Prince Charming is een shower cream uit de Valentijnscollectie van Lush. Zodra ik de marshmallow en vanille geur rook in de winkel was ik verkocht. De geur ruikt natuurlijk zoet.  Er is totaal geen sprake van een chemische zoete geur, wat ik bij andere doucheproducten wel al heb ondervonden.

8Door de cacaoboter voelt mij huid superzacht aan (net zoals op de flacon beschreven staat) en het droogt mijn huid niet uit. Dit product veroverd mijn hartje bij elke douchebeurt meer en meer. 9De substantie doet me eigenlijk denken aan de verf van vroeger in de kleuterklas – lekker dik! Oké vraag mij niet waar ik ineens deze vergelijking haal. En hoe mooi roze is het niet? Bij het uitwrijven blijft er een roze waas achter, maar die verdwijnt snel. Het product schuimt subtiel en de geur komt lekker naar boven. Nadien blijft de zoetachtige geur niet te overheersend hangen. Dit vind ik persoonlijk goed. Zo gaat de geur bijvoorbeeld niet in gevecht met mijn deo en parfum.7Ik kan dus concluderen dat ik verliefd ben op ze shower cream van Lush. Het product heeft mij zeker gecharmeerd en misschien slaag ik nog een back-up in. Het enige minpunt is dat hij alleen tijdens de Valentijnsperiode de koop is. Dus wil je deze scoren haast je dan naar de winkel of bestel hem online.

Welke producten heb jij uit de Valentijnscollectie van Lush al gekocht?

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube  

Lief Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Iris

  Hmmm, toevallig kom ik vanmiddag langs een Lush, dan zal ik even gaan ruiken 🙂

  5 februari 2016 at 11:33
  • Reply melissa

   Zeker eens ruiken 🙂

   5 februari 2016 at 13:23
 • Reply Mariska

  Die kleur vind ik ook wel intens hoor! Ik heb deze ook, heerlijke geur 😀

  5 februari 2016 at 12:22
  • Reply melissa

   Ik ben er echt verliefd op 😀

   5 februari 2016 at 13:23
 • Reply Jolien

  Ziet er super uit! En wat een leuke namen geven ze hun producten altijd 😀

  5 februari 2016 at 15:48
 • Reply Vanessa

  Superleuk idee om een Lush rubriek te maken. Ik ben heel benieuwd naar de geur van deze douchegel. Ik heb alleen nog maar ervaring met de Snow Fairy, die ruikt heerlijk naar snoepjes!

  5 februari 2016 at 20:01
 • Reply Irma

  Haha grappig, toen ik de foto van het spul op je hand zag, moest ik ook meteen denken aan de kinderverf. Maar deze lijkt me lekker, binnenkort eens ruiken bij de Lush winkel!

  5 februari 2016 at 22:27
 • Reply Withlovefroms

  Lijkt me erg fijn!

  6 februari 2016 at 14:56
 • Reply Mariëlle

  Ik koop echt te weinig bij Lush maar wat ziet dit product er leuk uit qua kleur haha!

  9 februari 2016 at 14:02
 • Reply Lush Friday – Rosey Cheeks |

  […] Cheeks is een masker dat mijn hartje heeft gestolen (net zoals de showercream Prince Charming). De substantie is redelijk dik, brengt fijn aan (geen afbrokkelende maskerdeeltjes) en is […]

  12 februari 2016 at 06:02
 • Reply Mellavieee - Favorieten – Februari 2016

  […] Lush – Prince Charming || GOD BLESS Lush. Mijn liefde voor de winkel en haar producten groeit elke dag. Een tijdje geleden konden jullie een lovende review lezen over Prince Charming. Wel sindsdien ben ik er nog verliefder op geworden. Wie heeft er een lief nodig als Prince Charming er is? De shower cream verzorgt mijn huid goed en ruikt superlekker. Ik ben best zuinig want het is natuurlijk een limited edition van de Valentijnscollectie. Deze koop ik volgend jaar opnieuw! Mac – Pink Plead || Pink Plead was mijn eerste Mac lipstick ooit (ondertussen heb ik Faux, Mehr en Diva aan mijn collectie toegevoegd). En wat kan ik zeggen? Na enkele maanden in mijn stash te liggen verstoffen (shame on me) was het een heugelijke hereniging. Deze ligt nu in mijn everydag bakje. Het is een prachtige matte lipstick en droogt mijn lippen niet uit. Kiera Cass – The Selection, Elite, One & Heir || Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n mooie, fijne, geweldige boekenreeks gelezen. Soms wou ik gewoon niet verder lezen omdat het verhaal anders gedaan was. Deze boeken zijn geschikt als je wilt wegdromen in de dromerige wereld van prinsen en prinsessen (wat eigenlijk niet altijd dromerig is). Ik ben betoverd voor het verhaal en hoop dat deze ooit verfilmd worden. […]

  6 mei 2016 at 23:02
 • Leave a Reply