Follow:
Beauty

Lush – Angels On Bare Skin

Een verzorgingsroutine zonder Lush kan ik mij niet meer voorstellen. Lush is een vaste waarde in mijn leven geworden. Misschien een beetje liefde? Vandaag toon ik je mijn nieuwe aanwinst, die vanaf nu deel uitmaakt van mijn dagelijks leven.

Het is al duidelijk dat ik mijn liefde voor Lush niet onder stoelen of banken steek. AOBS heeft ook mijn hart gestolen. De reiniger maakt mijn huid zo zacht. Net alsof ik weer een babyvelletje heb. Love it! Als je niet van lavendelgeur houdt, zou ik de reiniger niet aanraden. De geur van lavendel overheerst, maar daar hou ik net van.

De reiger zou kalmerend werken. In eerste instantie kocht ik hem voor die reden. Ik heb vaak last van rode wangen (geen idee of ik couperose heb). De roodheid of andere zuiverheden verminderen doet hij wel niet. Achja, als ik een puist moet hebben komt die er sowieso door. En ik heb nog geen enkel product gevonden dat de roodheid op mijn wangen doet verminderen (tenzij je foundation meetelt?). Toch ben ik zeer tevreden over de reiniger. Het verzorgt en reinigt mijn huid goed. En de zachtheid maakt het compleet. De voornaamste ingrediënten in het product zijn amandelen, lavendelolie, kaolin, glycerine en rozen. Voor een uitgebreide ingrediëntenlijst verwijs ik je naar Lush.

De substantie is in het begin wel wennen. Deze is langs de brokkelige kant. Aqua Marina daarentegen heeft meer een vastere structuur. Maar zodra deze vermengd is met water, kan je hem makkelijk uitsmeren op je gezicht. AOBS is ook geschikt voor de rest van het lichaam. Ik gebruik hem enkel voor mijn gezicht en handen. En zoals je ziet heb je ook niet veel nodig!

Angels On Bare Skin is met glans geslaagd. Toch twijfel ik soms om nadien terug te gaan voor Aqua Marina. Of Let The Good Times Roll zou ik ook graag eens proberen. Ik ga AOBS met veel liefde opmaken. Laat in de reacties achter als jullie een artikel willen over mijn volledige gezichtsroutine.

Wat is jouw favoriete Lush reiniger?

Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Amy

  Toen mijn huid nog iets vetter was gebruikte ik deze ook enorm graag, heerlijk product is het!

  30 januari 2017 at 10:01
 • Reply Daphne

  Deze klinkt fijn zeg!

  30 januari 2017 at 17:49
 • Reply Elke

  Klopt de substantie hiervan is erg wennen maar het is wel een fijn prodcut!

  31 januari 2017 at 12:28
 • Leave a Reply