Follow:
Persoonlijk

Life as we know it #9: Oeps ik ben foto’s vergeten te maken

Dit is mij bijna nog nooit overkomen, maar afgelopen week ben ik vergeten om foto’s te maken. Deze week dus een héél korte Life As We Know It. Kijk je toch even mee? 

500

♥ Maandag was er een terugkomdag in het Zeepreventorium. Het deed enorm deugd om enkele mensen terug te zien. Nadien gingen we nog gezellig eten bij de Lunch Garden, maar wat een slechte service.

♥ Via mijn hogeschool doe ik een studentenjob om interviews uit te typen. Ik moest dus naar Antwerpen om mijn contract te gaan tekenen. Lekker ontbijten met een yoghurt met aardbeien.

♥ Ik haalde één van mijn favoriete vestjes uit de kast. Het witte kanten vestje kocht ik vorig jaar in Londen.  Zal ik er een outfitpost mee maken?

♥ Sinds vorige week is Urban Decay eindelijk verkrijgbaar in de webshop van Ici Paris XL. Ik had enkele keren gekeken voor het Naked 2 Palette, maar ik kon het niet vinden in de webshop. Uiteindelijk zag ik het dit weekend online staan. Natuurlijk meteen bestellen! Ik had nog enkele cadeaubons waardoor ik maar 5 euro moest betalen – geweldig! Ik had graag nog de oogschaduwbasis gehad, maar dit was uitverkocht. Hebben jullie al iets besteld?

De komende week ga ik weer proberen om meer foto’s te nemen. Ik wens jullie alvast een fijne week toe!

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Naomi in Wonderland

  Ik heb nog niets nieuws gekocht van Urban Decay maar ik ga toch snel eens kijken! En wat fijn dat je maar 5 euro moest betalen, altijd leuk!

  1 juni 2015 at 10:03
 • Reply Sanne

  gefeliciteerd met je studentenjob. Dat kanten vestje is prachtig en handig voor in de zomer.

  1 juni 2015 at 10:06
 • Reply Jolien

  Oh leuk, ik kijk uit naar je outfitpost met het kanten vestje! 🙂

  1 juni 2015 at 11:31
 • Reply Kirsty

  Wat leuk dat je Naked 2 voor maar vijf euro hebt kunnen bestsellen, dat maakt het extra leuk 🙂 Gefeliciteerd met je baantje trouwens!

  1 juni 2015 at 18:21
 • Reply Saraya

  Wat leuk dat je de Naked 2 voor 5€ hebt kunnen bestellen, zelf heb ik niets bestelt van urban Decay 🙂
  Maar ik heb wel nog eens een bestelt bij Kiko 🙂
  X

  1 juni 2015 at 23:11
 • Leave a Reply